Libnet.ro
UNICEF

01:06

Marius Sumudica deplange disparitia lui Nicolae Manea

Online Sport Online Sport,
Marius Sumudica deplange disparitia lui Nicolae Manea

Marius Sumudica s-a aratat foarte afectat dupa incetarea din viata a fostului rapidist Nicolae Manea. continuă pe Online Sport

Fostul jucator si oficial rapidist Nicolae Manea a murit

Fostul jucator, antrenor si oficial al clubului Rapid, Nicolae Manea, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, a anutat gruparea giulesteana, scrie Mediafax. Familia Rapid trece din nou prin momente grele. Fostul jucator, antrenor si mai apoi oficial al clubului FC Rapid, Nicolae Manea, s-a stins din viata la 60 de ani dupa o lunga lupta cu o boala incurabila. Condoleante familiei si tuturor celor care l-au cunoscut! Dumnezeu sa-l ohihneasca!, a anuntat FC Rapid pe pagina de Facebook. Nicolae Manea a fost presedinte al FC Rapid pana la 3 octombrie.

Fostul antrenor al Rapidului, Nicolae Manea, a murit in aceasta dimineata

Fostul antrenor si jucator al Rapidului, Nicolae Manea, a murit in aceasta dimineata. Fostul mare jucator al echipei de fotbal a fost diagnosticat cu o boala cumplita in urma cu doua luni. Nae Manea, in.

VIDEO Povestile fotbalului: Nicolae Manea, legenda din Giulesti. Soarta lui coincide cu decaderea Rapidului. Cum a ajuns sa joace pentru Steaua

Povestea lui Nicolae Manea in Giulesti a inceput in 1967, cand la varsta de 13 ani a batut la portile stadionului din Grant. In acel sezon, Dan Coe, Lupescu, Neagu si Rica Raducanu castigau primul titlu din istoria clubului. A petrecut peste 25 de ani la Rapid ca jucator, antrenor si conducator si s-a stins in momentele in care si echipa abia mai palpaie.

Fostul presedinte al Rapidului, Nicolae Manea, regretat de LPF

Liga Profesionista de Fotbal LPF) regreta decesul lui fostului presedinte al Rapidului, Nicolae Manea, pe care il considera unul dintre cei mai mari fotbalisti romani si idolul tribunei giulestene.

Nicolae Manea, un simbol pentru Rapid. Fuga din spital pentru a invinge Steaua i-a adus faima

Din cei 60 de ani ai sai, curmati de cancerul la ficat, Nicolae Manea si-a dedicat un deceniu si jumatate din viata Rapidului, echipa la care a activat ca jucator, antrenor si oficial.

Nicolae Manea, fost jucator, antrenor si oficial al Rapidului, a incetat din viata

Fostul jucator, antrenor si oficial al clubului Rapid, Nicolae Manea, a incetat din viata, luni, la varsta de 60 de ani, a anuntat gruparea giulesteana, citata de Mediafax. Familia Rapid trece din nou prin.

Oamenii din fotbal deplang moartea lui Nicolae Manea. Mircea Lucescu: Nu pot sa cred, e prea repede. Stiam ca mai e o sansa

Vestea ca Nicolae Manea a murit la 60 de ani, dupa un diagnostic recent de cancer la ficat, i-a socat pe cei care l-au cunoscut sau indragit pe fostul rapidist.

Doliu in Liga I: Nicolae Manea a murit

Fostul jucator, antrenor si oficial al clubului Rapid, Nicolae Manea, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, a anutat gruparea giulesteana.

Adio, Nicolae Manea. Fostul rapidist a murit din cauza cancerului la ficat

Nicolae Manea a murit, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, din pricina celei numite boala secolului: cancerul la ficat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )