Libnet.ro
UNICEF

01:06

Marturia patronului firmei care a facut instalatia electrica de la Matei Bals: Era in parametri normali

Antena3 Antena3,
Marturia patronului firmei care a facut instalatia electrica de la Matei Bals: Era in parametri normali

Avem declaratia in exclusivitate a patronului firmei care a refacut instalatia electrica din pavilionul 5 al spitalului Matei Bals. Ciprian Neagu spune ca lucrarea efectuata de firma sa respecta toate normale si ca cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza suprasolicitatii retelei electrice. continuă pe Antena3

TRAIAN BERBECEANU: Cand s-a declansat incendiul, instalatia electrica si de aprovizionare cu oxigen au fost deconectate automat

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a afirmat vineri ca atunci cand s-a declansat incendiul de la Institutul Matei Bals, instalatia electrica si de aprovizionare cu oxigen au fost deconectate automat, precizand ca astfel a putut fi evitata o tragedie de si mai mari proportii.

Focul de la Matei Bals ar fi pornit de la instalatia electrica - surse

Informatii de ultima ora in cazul incendiului devastator de la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Datele preliminare ale anchetatorilor ar arata ca focul nu ar fi pornit de la o aeroterma, asa cum s-a vorbit pe tot parcursul acestei zile.

Cum arata salonul care a ars la Matei Bals. Imaginile sunt cu puternic impact emotional

Dupa ce vineri dimineata a izbucnit devastatorul incendiu la Spitalul Matei Bals, acum au aparut si primele imagini, chiar din pavilionul unde a inceput dezastrul, care a dus la moartea a cinci persoane. Cum arata salonul care a ars la Matei Bals Imaginile cutremuratoare care au aparut acum in mediul online, arata cat de grav .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )