Libnet.ro
UNICEF

13:15

Marturia unei mame despre medicul Gheorghe Burnei: Mi-a spus ca s-a dus dreapta in lumea celor drepti

Adevărul Adevărul,
Marturia unei mame despre medicul Gheorghe Burnei: Mi-a spus ca s-a dus dreapta in lumea celor drepti

Mai multi parinti le-au vorbit procurorilor despre dramele pe care le-au trait dupa ce profesorul Gheorghe Burnei le-a operat copiii. O femeie din Brasov il acuza de malpraxis dupa ce fiica ei a murit pe masa de operatie. continuă pe Adevărul

Medicul Gheorghe Burnei, plasat in arest la domiciliu

ACTUALIZARE 18:10 Tribunalul Bucuresti a decis ca medicul Gheorghe Burnei de la Spitalul Marie Curie sa fie plasat in arest la domiciliu pe o perioada de 30 de zile, intr-un dosar in care este suspectat de luare de mita si efectuare de experimente neautorizate pe copii.

Medicul Gheorghe Burnei a fost plasat in arest la domiciliu. Decizia Tribunalului Bucuresti este executorie, insa nu si definitiva

SuMedicul ortoped Gheorghe Burnei a fost arestat la domiciliu. Stire in curs de actualizare.

Medicul Gheorghe Burnei a fost retinut: Chirurgul este suspectat ca a facut experimente neautorizate pe copii si ca a luat mita pentru a efectua operatii

Seful sectiei de ortopedie a Spitatului Marie Curie, Gheorghe Burnei, a fost retinut de procurorii de la Parchetul Capitalei pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri si dupa ce, anterior, au avut loc.

Procurori: Medicul Gheorghe Burnei a comis 17 fapte de coruptie

Denuntul impotriva chirurgului Gheorghe Burnei a fost facut in septembrie, iar cauza vizeaza 17 fapte de coruptie comise in perioada octombrie-noiembrie, anunta Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Medicul Gheorghe Burnei este audiat de politie, in calitate de suspect, in sediul Spitalului Marie Curie

Medicul pediatru Gheorghe Burnei este audiat in sediul spitalului Marie Curie. Politistii au descins in aceasta dimineata la unitatea medicala dupa un articol publicat ieri de Casa Jurnalistului .

Ministerul Sanatatii, despre cazul medicului Burnei: Nu a fost nicio plangere la Colegiul Medicilor. Fie domnul Prof. Dr. are doar o problema de coruptie. Fie avem o problema grava de sistem

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a precizat ca a vorbit cu presedintele Colegiului Medicilor despre informatiile privind experimente neautorizate pe copii care ar fi fost facute de medicul Gheorghe Burnei.

Chirurgul Gheorghe Burnei, de la vocatia de chirurg la cea de medic-dumnezeu

Medicul ortoped Gheorghe Burnei, suspectat ca a facut experimente neautorizate pe copii si ca a luat mita pentru a efectua operatii, a aratat un comportament care denota o supra-apreciere a fortelor sale si dispret fata de parerile celorlalti. Aceste trasaturi, dar si altele, arata ca Burnei parea sa aiba atitudinea unui medic-dumnezeu caruia ii este permis aproape orice, arata specialistii in psihologie.

Doi medici de la Spitalul Marie Curie, colegi cu Gheorghe Burnei, sunt audiati in calitate de martori. Biroul doctorului a fost sigilat de procurori

Doi medici de la Spitalul Marie Curie, colegi cu doctorul Gheorghe Burnei, sunt audiati, sambata, de procurori in calitate de martori in cazul medicului Burnei, suspectat de luare de mita, vatamare corporala grava si tentativa de omor.

UPDATE Profesorul Gheorghe Burnei de la Spitalul Marie Curie a fost retinut. Este acuzat de 17 fapte de coruptie

Doi medici de la Spitalul Marie Curie, colegi cu doctorul Gheorghe Burnei, sunt audiati, sambata, de procurori in calitate de martori in cazul medicului Burnei, suspectat de luare de mita, vatamare corporala grava si tentativa de omor.

Gheorghe Burnei a recunoscut ca a luat spaga de la parintii copiilor operati

Celebrul medic ortoped Gheorghe Burnei, de la Spitalul Marie Curie din Capitala, a recunoscut, in fata judecatorilor care au decis plasarea sa in arest la domiciliu, ca a primit mita de la parintii copiilor operati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )