Libnet.ro
UNICEF

11:31

Medicul Gheorghe Burnei a fost plasat in arest la domiciliu. Decizia Tribunalului Bucuresti este executorie, insa nu si definitiva

România Liberă România Liberă,
Medicul Gheorghe Burnei a fost plasat in arest la domiciliu. Decizia Tribunalului Bucuresti este executorie, insa nu si definitiva

SuMedicul ortoped Gheorghe Burnei a fost arestat la domiciliu. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Medicul Gheorghe Burnei, plasat in arest la domiciliu

ACTUALIZARE 18:10 Tribunalul Bucuresti a decis ca medicul Gheorghe Burnei de la Spitalul Marie Curie sa fie plasat in arest la domiciliu pe o perioada de 30 de zile, intr-un dosar in care este suspectat de luare de mita si efectuare de experimente neautorizate pe copii.

Medicul Gheorghe Burnei a fost retinut: Chirurgul este suspectat ca a facut experimente neautorizate pe copii si ca a luat mita pentru a efectua operatii

Seful sectiei de ortopedie a Spitatului Marie Curie, Gheorghe Burnei, a fost retinut de procurorii de la Parchetul Capitalei pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri si dupa ce, anterior, au avut loc.

Procurori: Medicul Gheorghe Burnei a comis 17 fapte de coruptie

Denuntul impotriva chirurgului Gheorghe Burnei a fost facut in septembrie, iar cauza vizeaza 17 fapte de coruptie comise in perioada octombrie-noiembrie, anunta Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Medicul Gheorghe Burnei este audiat de politie, in calitate de suspect, in sediul Spitalului Marie Curie

Medicul pediatru Gheorghe Burnei este audiat in sediul spitalului Marie Curie. Politistii au descins in aceasta dimineata la unitatea medicala dupa un articol publicat ieri de Casa Jurnalistului .

Instanta respinge arestarea preventiva a chirurgului Gheorghe Burnei si dispune plasarea in arest la domiciliu

Tribunalul Bucuresti a respins cererea procurorilor de arestare preventiva a lui Gheorghe Burnei, de la Spitalul Marie Curie din Capitala si a dispus plasarea chirurgului ortoped in arest la domiciliu pentru 30 de zile, in dosarul.

Chirurgul Gheorghe Burnei, plasat in arest la domiciliu pentru 30 de zile

Judecatorii au decis plasarea lui Gheorghe Burnei in arest la domiciliu pentru 30 de zile. Chirurgul ortoped de la Spitalul Marie Curie din Capitala, pus sub acuzare pentru luare de mita.

Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei a fost retinut

Chirurgul ortoped Gheorghe Burnei de la Spitalul Marie Curie din Capitala, suspectat de luare de mita si experimente neautorizate pe copii, a fost retinut pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri.

Chirurgul Gheorghe Burnei, de la vocatia de chirurg la cea de medic-dumnezeu

Medicul ortoped Gheorghe Burnei, suspectat ca a facut experimente neautorizate pe copii si ca a luat mita pentru a efectua operatii, a aratat un comportament care denota o supra-apreciere a fortelor sale si dispret fata de parerile celorlalti. Aceste trasaturi, dar si altele, arata ca Burnei parea sa aiba atitudinea unui medic-dumnezeu caruia ii este permis aproape orice, arata specialistii in psihologie.

Aproximativ 50 de plicuri cu bani care ar fi fost primite de Gheorghe Burnei au fost gasite la perchezitiile de la Spitalul Marie Curie

Aproximativ 50 de plicuri cu bani care ar fi fost primite de chirurgul ortoped Gheorghe Burnei au fost gasite la perchezitiile facute la sectia de Ortopedie de la Spitalul Marie Curie. Anchetatorii au gasit oase de copii tinute in pungi in congelatorul unui frigider de la spital si placi metalice folosite la fixarea oaselor rupte, care erau impachetate in pungi folosite in comert, potrivit unor surse din randul anchetatorilor, citate de News. ro.

UPDATE Profesorul Gheorghe Burnei de la Spitalul Marie Curie a fost retinut. Este acuzat de 17 fapte de coruptie

Doi medici de la Spitalul Marie Curie, colegi cu doctorul Gheorghe Burnei, sunt audiati, sambata, de procurori in calitate de martori in cazul medicului Burnei, suspectat de luare de mita, vatamare corporala grava si tentativa de omor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )