Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un medic rezident a fost dat afara din apartamentul in care locuia cu chirie: A inceput lupta pentru supravietuire

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un medic rezident a fost dat afara din apartamentul in care locuia cu chirie: A inceput lupta pentru supravietuire

Un medic rezident din Bucuresti spune ca a fost dat afara din casa de proprietarul apartamentului in care locuia cu chirie, doar pentru ca lucreaza intr-un spital si ar putea aduce virusul acasa. Nu este pentru prima data cand un cadru medical este. continuă pe Wall-Street Ro

Digi24. EXCLUSIV: Medic dat afara din apartamentul in care locuia cu chirie: Mi-a spus ca a inceput lupta pentru supravietuire

Frica de coronavirus duce la gesturi greu de inteles. Un medic rezident din Bucuresti spune ca a fost dat afara din casa de proprietarul apartamentului in care locuia cu chirie, doar pentru ca lucreaza intr-un spital si ar putea aduce virusul acasa. Medicul rezident a vorbit, in exclusivitate pentru Digi24, despre experienta sa. Nu este pentru prima data cand un cadru medical este victima panicii create in randul oamenilor de aparitia coronavirusului.

Apreciati in linia intai, umiliti in comunitate: Medic rezident, dat afara din casa.E inuman ce se intampla, se ia in batjocura medicul VIDEO

Un medic rezident din Bucuresti spune ca a fost dat afara din casa de proprietarul apartamentului in care locuia cu chirie, doar pentru ca lucreaza intr-un spital si ar putea aduce virusul acasa. La Sibiu si la Galati, alte cadre medicale au fost umilite de catre vecini, doar pentru ca lucreaza in spitale si salveaza vieti in timpul pandemiei de coronavirus.

Marturisire tulburatoare a unui medic rezident trimis la spitalul din Suceava: Sunt sigur ca ma voi infecta, dar e nevoie de noi acolo!

Noi medici din Iasi vor pleca la Suceava pentru a se alatura cadrelor medicale care se lupta deja cu numar mare de pacienti infectati cu coronavirus. in pofida situatiei dificile pe care o vor gasi acolo, acestia sunt optimisti si increzatori ca vor reusi sa-si duca cu bine la indeplinire misiunea.

Moment emotionant pentru un roman din Spania, care a invins coronavirusul dupa 19 zile. Personalul medical l-a aplaudat calduros la externare

Clipe desosebite pentru un roman din Spania, care a reusit sa iasa invingator in lupta cu coronavirusul dupa aproape o luna.

Un barbat din Turnu Rosu si-a dat sotia afara din casa si i-a intampinat pe politisti cu o drujba

Un barbat din comuna Turnu Rosu, judetul Sibiu, a fost impuscat si a ajuns de urgenta la spital, dupa ce si-a dat sotia afara din casa, iar apoi i-a intampinat pe politisti cu o drujba.

Firma din Romania care reia productia de Paracetamol si nu numai in plina criza

In plina pandemie de coronavirus, multe companii s-au orientat spre domeniul medical, desi nu aveau nicio legatura. Dar presiunea mare e, de fapt, pe companiile din domeniu. O firma.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )