Libnet.ro
UNICEF

15:30

Masacru de Ziua indragostitilor la Paris. Barcelona a fost dezmembrata de PSG si e ca si eliminata din Liga Campionilor

Adevărul Adevărul,
Masacru de Ziua indragostitilor la Paris. Barcelona a fost dezmembrata de PSG si e ca si eliminata din Liga Campionilor

Campioana Spaniei a fost, pur si simplu, calcata in picioare de o echipa pe care a scos-o de doua ori in sferturile competitiei in ultimii ani, in 2013 si in 2015. Marti seara insa, pe Parc des Princes, statistica a fost aruncata la gunoi de Angel Di Magia si de El Matador Cavani. continuă pe Adevărul

Barack Obama a revenit pe Twitter pentru a-i transmite sotiei sale un mesaj de Ziua indragostitilor (FOTO)

De Ziua indragostitilor, Barack Obama a postat pe Twitter un mesaj prin care si-a exprimat dragostea pentru sotia lui, Michelle. Aproape 28 de ani alaturi de tine, dar intotdeauna se.

Sfaturi sexuale pentru a-ti surprinde partenerul de Ziua indragostitilor: perversitatea, in prim plan

Fie ca va ganditi sa incercati o jucarie noua sau o pozitie de sex pe care nu ati mai experimentat-o, puteti face din asta un cadou inedit. Exista o multime de moduri obraznice in care puteti sarbatori Ziua indragostitilor.

Adrian Mutu s-a insurat a 3-a oara, chiar de Ziua indragostitilor! (FOTO)

De acum este oficial. Adrian Mutu s-a casatorit pentru a 3-a oara. Noua lui sotie este Sandra Bachici, un fotomodel din Timisoara. De Ziua indragostitilor, cei doi au spus un DA sarpicat in fata.

14 fragmente din cantece si poezii romanesti pe care sa le citesti de Ziua Indragostitilor si nu numai

Cu toate ca Ziua Indragostitilor/ Valentine's Day este criticata de conservatori si traditionalisti, fiind considerata o sarbatoare de import, cei mai multi dintre romani au imprumutat aceasta sarbatoare, iar un lucru este cert. In luna februarie, fie ca o fac pe 14 sau pe 24 de Dragobete), indragostitii celebreaza iubirea. Si pentru ca deseori arta lirica este un insemn al dragostei, iata o selectie de 14 fragmente extrase din poezii si cantece romanesti.

Romanii isi fac cadou vacante de Ziua Indragostitilor

Peste 40% dintre pachetele de city break si biletele de avion vandute la inceputul lui 2017 au perioada de calatorie in luna iubirii, mare parte dintre acestea fiind pachete cadou pentru Ziua Indragostitilor sau Dragobete, anunta Vola. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )