Libnet.ro
UNICEF

11:30

Masca, obligatorie pe litoral incepand de maine! Terasele raman deschise si dupa ora 23.00

Antena3 Antena3,
Masca, obligatorie pe litoral incepand de maine! Terasele raman deschise si dupa ora 23.00

De maine, masca va deveni obligatorie pe litoral in intervalul orar 18. 00, in zonele aglomerate. in ceea ce priveste soarta teraselor, autoritatile locale spun ca deocamdata Comitetul Judetean nu a luat nicio masura. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Constanta: Terasele raman deschise dupa ora 23:00. Masca, obligatorie in spatiile deschise aglomerate

Pentru reducerea riscului de raspandire a coronavirusului, membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta au stabilit, in unanimitate, mai multe masuri la nivel local, astfel ca, terasele de.

Constanta: Zonele in care masca de protectie este obligatorie pe litoral, incepand de sambata

Masca devine obligatorie in zonele aglomerate din judetul Constanta, inclusiv in statiuni si in zonele de promenada, potrivit Mediafax. Masura, care vizeaza reducerea riscului de raspandire a coronavirusului, a fost stabilita de membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si se aplica de sambata, potrivit Mediafax.

Masca obligatorie, 1 august. in ce spatii deschise trebuie purtata

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobato serie de masuri pentru limitarea raspandirii infectiilor cu coronavirus. Astfel, de la 1 august redevine obligatorie purtarea mastilor in.

Sub semnul lui Zorro! Arges, primul judet care ia in serios lupta cu coronavirusul: masca, obligatorie si in aer liber

Arges este in topul judetelor cu cele mai multe infectari noi cu virusul SARS-Cov-2, iar multe zone din Romania nu sunt nici ele departe de aceasta situatieRomanii din Arges vor fi primii obligati sa poarte masca de protectie oriunde atat in spatiile publice inchise, cat si in aer liber , ca urmare a incercarii autoritatilor locale de a evita carantinarea judetului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )