Libnet.ro
UNICEF

21:30

O masina a intrat intr-un grup de pietoni, in Boston. Zece persoane au fost transportate la spital, in stare grava

România Liberă România Liberă,
O masina a intrat intr-un grup de pietoni, in Boston. Zece persoane au fost transportate la spital, in stare grava

O masina a lovit un grup de pietoni, in orasul american Boston. in urma impactului, cel putin noua persoane au fost ranite, informeaza autoritatile statului Massachusetts pe Twitter, potrivit CNN. continuă pe România Liberă

UPDATE SUA: Un taxi a intrat intr-un grup de pietoni la Boston - 10 persoane au fost transportate la spital

Zece persoane au ajuns la spital, luni dupa-amiaza, dupa ce un taxi a lovit un grup de pietoni in estul orasului american Boston, au anuntat autoritatile, citate de CNN. 55 Masina care a intrat in pietoni este un taximetru, ce era condus de un barbat in varsta de 56 de ani.

VIDEO SUA: Un taxi a intrat intr-un grup de pietoni la Boston, 10 persoane au fost transportate la spital / Un accident, nu un act de terorism, spune politia

Zece persoane au ajuns la spital dupa ce un taxi a lovit un grup de pietoni, luni dupa-amiaza, in estul orasului american Boston, au anuntat autoritatile. Surse din cadrul politiei au declarat ca incidentul este tratat ca accident si nu ca act de terorism.

Mai multi raniti dupa ce o masina a lovit un grup de pietoni la Boston

Cel putin noua persoane au fost ranite dupa ce o masina a lovit un grup de pietoni, la Boston. Incidentul, a carui natura nu este clara inca, a avut loc in apropiere de statia de taxiuri de la aeroportul international Logan, in jurul orei locale 14 21 ora Romaniei).

Zece persoane din Hunedoara, Ilfov si Bucuresti, cercetate pentru prejudiciu de un milion de euro

Un numar de zece persoane din Hunedoara, Ilfov si Bucuresti sunt cercetate de politisti pentru crearea unui prejudiciu de 1. 000 de euro, prin evaziune fiscala in domeniul achizitiilor de deseuri metalice, transmit surse din media.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )