Libnet.ro
UNICEF

01:05

Masini de colectie in valoare de peste 20 milioane de dolari, descoperite abandonate in Franta

Adevărul Adevărul,
Masini de colectie in valoare de peste 20 milioane de dolari, descoperite abandonate in Franta

Nu mai putin de 60 de masini de colectie, in valoare totala de peste 20 milioane de dolari, vor fi scose la licitatie in Paris, dupa ce au fost de curand descoperite abandonate intr-o localitate rurala din vestul Frantei, scrie Business Insider. continuă pe Adevărul

Charlie Hebdo ar putea obtine venituri de peste 10 MILIOANE de euro din vanzari

Saptamanalul de satira francez Charlie Hebdo ar putea obtine venituri de peste 10 milioane de euro din vanzari, abonamente, donatii si finantari publice, o veritabila mana cereasca pentru micuta.

Charlie Hebdo ar putea aduna peste 10 milioane de euro din vanzari si donatii dupa atentatul de saptamana trecuta

Charlie Hebdo ar putea aduna peste zece milioane de euro dupa atentatul terorist de saptamana trecuta din vanzari, abonamente si ajutor public, ceea ce reprezinta o mana cereasca pentru mica revista care la.

Fost ofiter SRI, retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane lei pentru interventii la ANAF

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost retinut dupa ce ar fi luat mita peste doua milioane de lei de la administratorul unei firme. El i-a cerut acestuia sa intervina la functionari din Ministerul Finantelor,.

Netopia s-a extins in Mexic si primeste finantare de doua milioane de dolari pentru un proiect local

Compania romaneasca Netopia a primit fonduri in valoare de doua milioane de dolari de la un grup de investitori din Mexic si SUA, pentru Mobilender www. mobilender. mx), o aplicatie mobila de finantare rapida, lansata pe piata mexicana in martie 2013.

Mercedes achita taxa record de aproape 5 milioane dolari pentru a se inscrie in Campionatul Mondial de Formula 1

Mercedes va plati Federatiei Internationale de Automobilism FIA) o taxa record, de aproape cinci milioane de dolari, pentru a se inscrie in editia 2015 a Campionatului Mondial de Formula 1, potrivit.

Honda, amendata cu 70 milioane dolari in SUA

Honda Motor Co. a acceptat sa plateasca o amenda record, de 70 de milioane de dolari, catre autoritatiile din SUA, acestea din urma pretinzand ca societatea auto nipona nu a raportat guvernului federal, timp de un deceniu, anumite incidente care au dus la decesul sau vatamarea unor persoane.

Fuziunile din pharma inregistreaza un salt de peste 200 mld. dolari

Chiar daca a fost in buna parte absent din peisajul MA in 2013, segmentul companiilor farmaceutice mari a revenit la niveluri serioase de tranzactionare in 2014, prin fuziuni si achizitii totalizand aproape 90 miliarde de dolari, potrivit unui.

Charlie Hebdo a adunat peste 10 milioane de euro din vanzari si donatii: Profitul final va merge la familiile victimelor

Vanzari record pentru saptamanalul Charlie Hebdo. Revista satirica a avut incasari de aproximativ 10 milioane de euro, iar numarul de ieri s-a epuizat in doar cateva minute. Tirajul final s-a ridicat la 5.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )