Libnet.ro
UNICEF

06:15

Masini cu probleme: Honda va rechema peste 20 de milioane de autoturisme cu airbaguri defecte (VIDEO)

B1 B1,
Masini cu probleme: Honda va rechema peste 20 de milioane de autoturisme cu airbaguri defecte (VIDEO)

Honda recheama in service peste 20 de milioane de masini cu probleme, arata B1 TV. Anuntul vine in conditiile in care cei de la Honda au rechemat progresiv, in ultimele luni, in jur. continuă pe B1

Honda, probleme cu 20 milioane de masini

Compania japoneza Honda recheama in service inca 20 de milioane de masini, pentru a regla problemele cu airbagurile produse de alta firma japoneza, Takata.

Profit net de peste 7 milioane lei si o cifra de afaceri in crestere cu 31% pentru Teraplast

Cifra de afaceri consolidata a Grupului Teraplast, procesator de PVC si unul dintre principalii producatori de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor, a inregistrat o crestere de 31,17% in primul trimestru din 2016, pana la valoarea de 86,90 milioane lei.

Gothaer a raportat prime subscrise de peste 80 milioane de lei

Gothaer Asigurari Reasigurari, subsidiara locala a grupului german cu acelasi nume, a platit daune in valoare de peste 43 mil, lei in 2015, si a inregistrat prime brute subscrise in valoare de aproape 82 mil. lei, potrivit unui comunicat de presa, remis redactiei.

Piata, dominata de deal-ul de 20 milioane lei cu actiuni Banca Transilvania

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost dominata, in sedinta de tranzactionare de ieri, de un deal de 20,16 milioane lei, realizat cu titluri Banca Transilvania TLV), incheiat la pretul de 2,735 lei/unitate, in apreciere cu 0,55%.

Peste 20 de copii din Fagaras, internati cu toxiinfectie alimentara la spital, dupa ce au consumat urda (VIDEO)

Doisprezece copii din Fagaras au ajuns la spital cu toxiinfectie alimetara, dupa ce ar fi consumat urda, arata B1 TV. Copiii cu varste cuprinse intre 2 si 12 ani ar fi consumat urda, acestia.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )