Libnet.ro
UNICEF

07:30

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Vesti teribile pentru proprietarii a trei milioane de masini din Romania. Cat mai pot circula...

B1 B1,
Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Vesti teribile pentru proprietarii a trei milioane de masini din Romania. Cat mai pot circula...

Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru masinile care merg cu motorina. Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de Justitie in cazul Romaniei. continuă pe B1

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Trei milioane de masini din Romania nu vor mai putea circula. PANICA printre soferi!

Comisarul european pentru piata interna si industrie, Elzbieta Bienkowska, sustine ca in cativa ani masinile diesel nu vor mai fi vazute pe strazi. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Deja nu se mai vand in Europa. Cat mai au voie sa circule soferii romani

Comisarul pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri, Elzbieta Bienkowska, a declarat, luni, ca C. este ingrijorata ca producatorii auto din Germania vor cauta sa exporte masinile diesel.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Decizia a fost luata chiar la Tribunal. Toti soferii romani sunt in pericol...

O noua lovitura este data pentru piata auto din Germania, unde justitia a interzis circulatia masinilor diesel in al doilea cel mai mare oras din aceasta tara. Hamburg a devenit primul oras din Europa.

Este OFICIAL! Avertismentul Comisiei Europene in legatura cu masinile diesel

Comisarul pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri, Elzbieta Bienkowska, a declarat, luni, ca C. este ingrijorata ca producatorii auto din Germania vor cauta sa exporte masinile diesel.

Nu exportati masinile diesel vechi in Europa de Est

Comisia Europeana este ingrijorata ca producatorii auto din Germania vor cauta sa exporte masinile diesel vechi in Europa de Est, dupa aprobarea subventiilor pentru achizitionarea unor modele mai putin poluante, a declarat astazi Elzbieta Bienkowska, comisarul pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri, transmite Reuters.

BNR, vesti proaste pentru romanii cu credite: ROBOR A EXPLODAT!

Vesti proaste pentru romanii cu credite la banci! Indicele ROBOR a explodat. BNR anunta ca ROBOR la trei luni, , in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la.

E OFICIAL! Masinile diesel vechi au cale libera in Europa de Est

Comisaruleuropean pentru piata interna, Elzbieta Bienkovska, a cerut ca masinile cu motoare diesel poluante din Germania trebuie echipate cu catalizatoare suplimentare inainte de a fi vandute in.

Vesti teribile de la Dacia: E vorba de caroserie... Ce trebuie sa stie urgent toti soferii romani...

Productia Dacia pentru Renault Algeria a scazut dramatic. Numarul caroseriilor vopsite la Dacia Pitesti pentru uzina Renault din Algeria s-a micsorat cu 8. 000 de unitati. in primele noua luni ale acestui an,.

Viena - Autoritatile introduc o limita de alcool pentru proprietarii cinilor de lupta, dupa un atac mortal

Proprietarii de caini de lupta din Viena nu vor trebui sa exagereze cu bautura atunci cand sunt insotiti de animalul de companie, conform noilor reguli redactate de autoritatile locale, dupa ce Rottweiler-ul unei femei bete a ucis un bebelus, informeaza DPA.

Vesti uriase pentru mii de ROMANI! Vor fi platiti pe perioada concediului si vor primi norma de hrana

Vesi extraordinare pentru mii de pacienti romani. Dupa luni de zile de dezbateri, Comisia de sanatate a dat aviz favorabil pentru o importanta lege. Aceasta prevede ca bolnavii de TBC sa fie platiti pe.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )