Libnet.ro
UNICEF

15:30

Masinile fara sofer de la Google, pe drumurile publice din California

B1 B1,
Masinile fara sofer de la Google, pe drumurile publice din California

Masinile autonome produse de Google au fost probate pe strazile aflate in apropiere de sediul companiei americane din orasul Mountain View, din California, scrie site-ul qz. comVehiculele au fost testate la o viteza. continuă pe B1

California: Doua vehicule fara sofer au fost aproape de o coliziune. Companiile care testau masinile neaga informatiile

Doua vehicule prototip fara sofer care ciculau intr-o zona urbana din statul american California au fost aproape de o coliziune, dar companiile Google si Delphi Automotive care le testau neaga aceste.

Doua vehicule fara sofer, aproape de o COLIZIUNE in SUA. Reactia Google si Delphi

Doua vehicule prototip fara sofer au fost foarte aproape de o coliziune, intr-o zona urbana din statul american California, afirma surse citate de Reuters, dar companiile Google si Delphi Automotive, care testau.

Doua masini PROTOTIP fara sofer, aproape de CIOCNIRE in SUA. Fabricantii neaga informatiile

Doua vehicule prototip fara sofer au fost foarte aproape de o coliziune, intr-o zona urbana din statul american California, afirma surse citate de Reuters.

Barclays Bank, actionata in instanta pentru manipularea pietei electricitatii din California

Merced Irrigation District, companie de utilitati din California, a lansat o actiune colectiva in instanta impotriva Barclays Bank Plc, urmarind sa recupereze pierderile de pe piata electricitatii, pe care le considera generate de banca britanica. Barclays Bank a fost amendata de guvernul SUA cu 453 de milioane de dolari in 2013, pentru manipularea preturilor electricitatii.

VIDEO Utilizatori din institutii publice din Romania s-au confruntat in acest an cu CryptoWall - un malware care iti cripteaza toate datele de pe PC si apoi iti cere bani

In institutiile publice din Romania au existat in acest an doua-trei cazuri in care anumiti utilizatori s-au confruntat cu CryptoWall 3. 0, un nou tip de malware care iti cripteaza fisierele si cand a terminat criptarea intregului hard disk iti cere bani ca sa poti sa decriptezi fisierele, a declarat intr-un interviu video pentru HotNews. ro Augustin Jianu, directorul general al CERT-RO Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica). Acesta a precizat ca nu au fost decat 2-3 cazuri si ca expertii CERT-RO au gasit modalitatile de recuperare a datelor, fara a fi nevoie sa se plateasca sumele solicitate. Vezi in articol, cu ce alte amenintari cibernetice s-au mai confruntat utilizatorii de internet din Romania in acest an.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )