Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce masuri propune Ministerul Mediului pentru salvarea padurilor

România Liberă România Liberă,
Ce masuri propune Ministerul Mediului pentru salvarea padurilor

Masura opririi definitive a exploatarii masei lemnoase in Romania, asa cum s-a intamplat in Albania, nu este una necesara, a declarat, miercuri seara, la Realitatea TV, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca - Palmer, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Ministerul Mediului va face controale la 300 de microhidrocentrale

Cele aproximativ 300 de proiecte de microhidrocentrale aflate pe teritoriul Romaniei vor fi verificate incepand din aceasta saptamana de echipe ale Garzii Nationale de Mediu, Administratiei Nationale Apele Romane si Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului ANPM), a anuntat, miercuri seara, la Realitatea TV, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Pasca - Palmer, trasnmite Agerpres.

VIDEO: Braconaj in Parcul Natural Vacaresti. Administratorii rezervatiei, cerere catre Ministerul Mediului

Braconierii scot, zilnic, zeci de kilograme de peste, din parcul Vacaresti, lasand fara hrana pasarile si vidrele, atrag atentia administratorii Parcului Natural Vacaresti, pe pagina de Facebook. Mai mult, ei cer Ministerului Mediului sa introduca de urgenta regimul de protectie pentru parc, pentru ca Politia sa poate interveni cand au loc acte de braconaj.

Singura solutie pentru salvarea Complexului Energetic Oltenia este oprirea devalizarii companiei

Soarta Complexului Energetic Oltenia se afla in mainile Ministerului Energiei si a sindicatelor din Targu Jiu, insa a venit timpul pentru o schimbare radicala, iar singura solutie este oprirea devalizarii companiei, a declarat, vineri, ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )