Libnet.ro
UNICEF

00:07

Masuri speciale pe aeroporturile din tara pentru pasagerii care vin din Italia si bagajele lor

Antena3 Antena3,
Masuri speciale pe aeroporturile din tara pentru pasagerii care vin din Italia si bagajele lor

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari, in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus. continuă pe Antena3

Masuri fara precedent pe aeroporturile din toata tara. Ce trebuie sa stie cei care ajung pe Otopeni

Este alerta pe toate aeroporturile din Romania. Autoritatile au impus masuri drastice de teama unor posibile contaminari in conditiile in care tot mai multi romani se intorc acasa din zonele afectate de coronavirus. Pe aeroportul Otopeni la fiecare patru ore terminalul sosiri este dezinfectat, iar omenilor care vin din zonele afectate de virus medicii le iau temperatura.

Lucian Bode: Termenul de achizitionare a celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania este 26 februarie (VIDEO)

Termenul pentru achizitionarea celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania, cinci pentru Otopeni si cate doua pentru celelalte, este 26 februarie, a anuntat Lucian Bode, ministrul Transporturilor,.

Premierul face apel la romanii din tara si din Italia sa nu se deplaseze in zonele afectate, respectiv sa vina in tara daca nu este necesar, pentru a evita raspandirea coronavirusului

Premierul Ludovic Orban a facut, luni seara, un apel la romanii din tara sa evite deplasarile in zonele cu risc ridicat din Italia si la romanii din Italia sa nu revina in tara daca nu este necesar, pentru ca risca sa isi imbolnaveasca apropiatii, in contextul epidemiei de coronavirus care acapareaza Italia.

Piesele Romaniei pentru Eurovision. Care va fi aleasa pentru Roxen?

Au fost decise cele cinci piese interpretate de Roxen din care juriul si publicul o va alege pe cea care ne va reprezenta tara la concursul Eurovision din luna mai. Iata cum suna .

Cursurile de la mai multe universitati din tara, suspendate de teama coronavirusului

Activitatea mai multor universitati din tara va fi suspendata pe fondul temerilor ca epidemia de coronavirus, asa-zisul Covid-19, s-ar putea raspandi si in Romania. Avand in vedere actualul context.

Amenzi noi pentru cei care stau la bloc. in afara de galagie, poti fi sanctionat cu 6.000 de lei si pentru asta

Amenzile au crescut pentru cei ce locuiesc la bloc, pe langa sanctiunile de galagie poti primi sume mari de platit si pentru alte fapte. Amenzile pot ajunge si pana la 6. 000 de lei. Amenzi noi pentru cei care stau la bloc Autoritatiile au luat o noua decizie in privinta ghenelor. Acestia spera ca prin noua .

Proceduri speciale pentru pasagerii antore153;i din Italia. Ce a pregatit Aeroportul din Cluj?

Aeroportul Internae155;ional Avram Iancu Cluj ampreuna cu Institue155;ia Prefectului Judee155;ului Cluj, Direce155;ia de Sanatate Publica Cluj e153;i celelalte institue155;ii publice din perimetrul aeroportului implementeaza noi masuri an vederea combaterii raspacentndirii.

Instructiuni pentru penitenciare: Masuri speciale pentru cei extradati din zone cu coronavirus - 27 de zile de carantina

Persoanele extradate din zone cu coronavirus vor fi tinute 27 de zile de carantina, perioada in care vor purta manusi chirurgicale si vor avea acces permanent la produse de igiena personala fiind sfatuiti sa le foloseasca cat mai des.

Metrorex anunta masuri speciale pentru preventia infectiei cu Coronavirus: Dezinfectia butoanelor de deschidere a usilor si lipirea de afise

Metrorex a anuntat, marti, ca, in trenurile de metrou, va efectua un program suplimentar de dezinfectie pentru prevenirea si diminuarea riscurilor de contaminare cu coronavirus si cu gripa sezoniera. in.

Masuri speciale de prevenire a epidemiei de coronavirus la Galati. Ce au stabilit autoritatile locale

In Galati sunt in acest moment trei persoane in carantina, dupa ce tocmai ce au sosit din Italia cu un microbuz unde se afla o buzoianca de se pare ca a intrat in contact cu un bolnav de coronavirus. Alte 17 persoane, revenite din China au iesit din carantina recent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )