Libnet.ro
UNICEF

19:30

Matematicianul american, John Nash, a murit intr-un accident de masina

B1 B1,
Matematicianul american, John Nash, a murit intr-un accident de masina

Matematicianul american, John Nash, a carui poveste a fost subiectul filmului de Oscar A beautiful Mind, a murit intr-un accident de masina, informeaza B1 TV. Presa internationala anunta ca Nash, in. continuă pe B1

Matematicianul american John Nash, castigator al unui premiu Nobel pentru Economie si sursa de inspiratie pentru filmul A Beautiful Mind, a murit intr-un accident de masina

Matematicianul american, John Nash, al carui poveste a fost subiectul filmului de Oscar A beautiful Mind, a murit intr-un accident de masina, informeaza BBC citand presa locala locala. John Nash, castigator al unui premiu Nobel in Economie in 1994 pentru doctoratul sau de 27 de pagini, este renumit pentru munca sa asupra teoriei jocurilor.

John Nash, matematicianul din A Beautiful Mind a murit intr-un accident

John F. Nash Jr. , stralucitul matematician a carui viata a fost relatata in filmul O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind din 2001, a murit, sambata, intr-un accident de masina.

John Nash, matematicianul de Nobel pe a carui viata se bazeaza filmul A beautiful Mind, a murit intr-un accident auto

Matematicianul John F. Nash a murit duminica, la varsta de 86 de ani, in urma unui accident de masina in statul american New Jersey. Sotia lui Nash, Alicia, se afla alaturi de el in masina. Nici ea nu a supravietuit. Povestea celor doi a stat la baza filmului A beautiful mind/ O minte sclipitoare, care a ilustrat drama prin care matematicianul genial a trecut atunci cand realizeaza ca are schizofrenie.

John Nash, matematicianul de Nobel pe a carui viata se bazeaza filmul A Beautiful Mind, a murit intr-un accident auto

Matematicianul John F. Nash a murit sambata, la varsta de 86 de ani, in urma unui accident de masina in statul american New Jersey. Sotia lui Nash, Alicia, se afla alaturi de el in masina. Nici ea nu a supravietuit. Povestea celor doi a stat la baza filmului A beautiful mind/ O minte sclipitoare, care a ilustrat drama prin care matematicianul genial a trecut atunci cand realizeaza ca are schizofrenie.

O persoana a murit si alte opt au fost ranite, intr-un accident provocat de un sofer baut

O persoana a murit si alte opt, intre care un copil de 4 ani, au fost ranite, in noaptea de vineri spre sambata, in urma unui accident produs pe DN 22B, intre Braila si Galati, dupa ce o masina condusa de un tanar baut a intrat in depasire si s-a ciocnit cu alte doua autoturisme.

Braila: Un mort si opt raniti, intr-un accident provocat de un sofer baut

O persoana a murit si alte opt, intre care un copil de patru ani, au fost ranite, in noaptea de vineri spre sambata, in urma unui accident produs pe DN 22B, intre Braila si Galati, dupa ce o masina condusa de un tanar baut a intrat in depasire si s-a ciocnit cu alte doua autoturisme.

Caras-Severin: Un motociclist a fost decapitat intr-un accident

Un cetatean austriac, in varsta de 24 de ani, a murit decapitat, vineri seara, dupa ce motocicleta enduro pe care o conducea s-a izbit de o autotutilitara care circula regulamentar si care transporta motociclete.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )