Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caras-Severin: Un motociclist a fost decapitat intr-un accident

România Liberă România Liberă,
Caras-Severin: Un motociclist a fost decapitat intr-un accident

Un cetatean austriac, in varsta de 24 de ani, a murit decapitat, vineri seara, dupa ce motocicleta enduro pe care o conducea s-a izbit de o autotutilitara care circula regulamentar si care transporta motociclete. continuă pe România Liberă

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, la sfintirea unui club de biliard (VIDEO)

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a luat parte la un eveniment mai putin obisnuit. Vicepresedintele PNL a luat parte la sfintirea unui club de biliard. Totul s-a petrecut in.

Imagini incredibile in Caras-Severin. Baronul Frunzaverde si alti sefi ai judetului, la sfintirea unei sali de jocuri detinute de un afacerist controversat

In plin scandal de coruptie in care este implicat presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, apar imagini graitoare cu modul in care decurg lucrurile in judetul condus cu mana de fier de unul din cei mai puternici oameni politici din Romania.

Columbia: Cel putin 18 membri ai trupelor de gherila FARC au fost ucisi intr-un bombardament al armatei

Cel putin 18 membri ai Fortelor Armate Revolutionare FARC) au fost ucisi si doi au fost raniti intr-un bombardament al armatei in sud-vestul Columbiei, a anuntat o sursa din cadrul Ministerului Apararii .

O bomba a fost descoperita intr-un autocar ce efectua o cursa de la Praga spre Varna

O bomba artizanala a fost descoperita intr-un autocar plin cu pasageri, care efectua o cursa de la Praga Cehia) catre Varna Bulgaria), relateaza site-ul Novinite. com, Ministerul Afacerilor Externe precizand ca sapte romani si-au continuat calatoria in siguranta, dupa ce pirotehnistii din Ungaria au indepartat pachetul suspect descoperit in autovehicul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )