Libnet.ro
UNICEF

01:05

Matteo Renzi a ajuns la Kiev pentru discutii cu Petro Porosenko. Urmatoarea destinatie a liderului italian este Moscova

Antena3 Antena3,
Matteo Renzi a ajuns la Kiev pentru discutii cu Petro Porosenko. Urmatoarea destinatie a liderului italian este Moscova

Premierul italian, Matteo Renzi, a ajuns astazi la Kiev, unde va discuta cu presedintele ucrainean, Petro Porosenko, normele de respectare a armistitiului semnat la Minsk. Situatia din Ucraina este mai calma, dar. continuă pe Antena3

Petro Porosenko l-a decorat postum pe Boris Nemtov cu Ordinul Libertatii

Presedintele ucrainean Petro Porosenko i-a acordat cu titlu postum Ordinul Libertatii politicianului rus de opozitie Boris Nemtov, asasinat vineri noaptea la Moscova, a anuntat biroul de presa al presedintiei de la Kiev, citat de agentia Ukrinform in pagina electronica.

Petro Porosenko: Boris Nemtov, ucis pentru ca se pregatea sa prezinte dovezi ale implicarii Rusiei in conflictul separatist din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca liderul opozitiei ruse, Boris Nemtov, a fost ucis din cauza ca se pregatea sa prezinte dovezi ale implicarii Rusiei in conflictul separatist din estul Ucrainei, scrie Moscow Times. Nemtov a spus ca va prezenta dovezi ale implicarii fortelor armate ruse in Ucraina. Cuiva i-a fost foarte frica de asta si . l-a ucis, a afirmat Porosenko.

Petro Porosenko: Boris Nemtov a fost ucis pentru ca urma sa dezvaluie legaturile intre Rusia si separatistii prorusi

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat sambata ca politicianul Boris Nemtov a fost ucis pentru ca intentiona sa faca publice dovezi referitoare la implicarea Rusiei in conflictul separatist din Ucraina, potrivit Reuters.

Petro Porosenko l-a decorat postum pe Boris Nemtov cu Ordinul Libertatii

Presedintele ucrainean Petro Porosenko i-a acordat cu titlu postum Ordinul Libertatii politicianului rus de opozitie Boris Nemtov, asasinat vineri noaptea la Moscova, a anuntat biroul de presa al presedintiei.

Cancelarul german i-a invitat pe Putin, Porosenko si Hollande vineri, la Berlin, pentru discutii despre situatia din Ucraina

Presedintii Rusiei, Ucrainei si Frantei au fost invitati de cancelarul german Angela Merkel vineri la Berlin pentru o noua runda de discutii referitoare la situatia din estul Ucrainei, informeaza agentia DPA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )