Libnet.ro
UNICEF

09:30

Petro Porosenko: Boris Nemtov a fost ucis pentru ca urma sa dezvaluie legaturile intre Rusia si separatistii prorusi

Adevărul Adevărul,
Petro Porosenko: Boris Nemtov a fost ucis pentru ca urma sa dezvaluie legaturile intre Rusia si separatistii prorusi

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat sambata ca politicianul Boris Nemtov a fost ucis pentru ca intentiona sa faca publice dovezi referitoare la implicarea Rusiei in conflictul separatist din Ucraina, potrivit Reuters. continuă pe Adevărul

Petro Porosenko: Boris Nemtov, ucis pentru ca se pregatea sa prezinte dovezi ale implicarii Rusiei in conflictul separatist din estul Ucrainei

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat ca liderul opozitiei ruse, Boris Nemtov, a fost ucis din cauza ca se pregatea sa prezinte dovezi ale implicarii Rusiei in conflictul separatist din estul Ucrainei, scrie Moscow Times. Nemtov a spus ca va prezenta dovezi ale implicarii fortelor armate ruse in Ucraina. Cuiva i-a fost foarte frica de asta si . l-a ucis, a afirmat Porosenko.

Porosenko: Nemtov a fost ucis pentru ca intentiona sa dezvaluie legaturile Rusiei cu conflictul din Ucraina

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a declarat sambata ca politicianul de opozitie a fost ucis pentru ca intentiona sa faca publice dovezi privind implicarea Rusiei in conflictul separatist din Ucraina,.

Boris Nemtov a fost ucis in plina strada. Un atacator neidentificat l-a impuscat de patru ori pe politicianul rus

Politicianul rus Boris Nemtov, unul dintre cei mai importanti membri ai opozitiei de la Moscova, a fost impuscat mortal, vineri seara, in apropierea Kremlinului, informeaza BBC News.

Liderul opozitiei ruse, Boris Nemtov, a fost UCIS

Liderul opozitiei ruse Boris Nemtov a fost impuscat mortal, vineri seara, la Moscova informeaza BBC News.

Liderul opozitiei ruse, Boris Nemtov, a fost UCIS. Putin: Este un asasinat la comanda! Obama condamna uciderea brutala

Liderul opozitiei ruse Boris Nemtov a fost impuscat mortal, vineri seara, la Moscova informeaza BBC News.

VIDEO Opozantul rus Boris Nemtov a fost impuscat mortal la Moscova / Vladimir Putin: Uciderea lui Nemtov este un asasinat la comanda si reprezinta o provocare / Casa Alba: Guvernului rus sa demareze o ancheta prompta, impartiala si transparenta

Opozantul rus Boris Nemtov a fost impusct in centrul Moscovei in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat politia capitalei, relateaza AFP. Politia, citata de agentia de presa RIA Novosti, a raportat ca mai multe persoane au fost martori la asasinat. Intr-un interviu recent, Boris Nemtov declara ca se teme de presedintele rus Vladimir Putin si ca acesta ar putea sa il omoare din cauza opozitiei sale fata de razboiul din Ucraina, noteaza BBC. In acelasi timp, conform unui purtator de cuvant al Kremlinului, Putin a condamnat aceasta crima. Intra in articol pentru a vedea principalele reactii ale unor lideri dupa asasinarea lui Nemtov.

Opozantul rus Boris Nemtov a fost impuscat mortal la Moscova

Opozantul rus Boris Nemtov a fost impuscat in centrul Moscovei in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat politia capitalei, relateaza AFP.

Boris Nemtov se afla cu un fotomodel ucrainean in varsta de 23 de ani atunci cand a fost ucis. Viata sentimentala complicata a opozantului rus

Boris Nemtov, opozantul rus ucis vineri seara in centrul Moscovei, se afla alaturi de un fotomodel ucrainean, in varsta de 23 de ani, cu care presa sustine ca politicianul avea o relatie de mai bine de patru ani. Desi este casatorit de mai bine de 20 de ani, Nemtov are patru copii cu trei femei diferite si mai multe amante.

Boris Nemtov. Ultimul interviu. Cand se dovedeste ca puterea se fundamenteaza pe minciuna, aceasta putere se naruie

Opozantul rus Boris Nemtov a fost ucis in centrul Moscovei vineri, la ora locala 23. 40, cu cateva focuri de arma trase asupra lui dintr-o masina. Omorul a fost savarsi1077; la doar cateva sute de metri de Kremlin, una dintre cele mai supravegheate zone din Moscova. Nemtov a fost ucis la o ora dupa ce a oferit un interviu pentru postul de radio Eho Moskvi.

Opozantul rus Boris Nemtov UCIS de gloante la Moscova

Opozantul rus Boris Nemtov a fost ucis de gloante in plin centrul Moscovei, in noaptea de vineri spre sambata, a anuntat politia capitalei ruse, informeaza agentiile Tass, Associated Press, Reuters si AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )