Libnet.ro
UNICEF

15:00

MAXIM va fi cel mai tare proiect romanesc, sustinut de Adrian Sina!

Devorator Monden Devorator Monden,
MAXIM va fi cel mai tare proiect romanesc, sustinut de Adrian Sina!

Adrian Sina a semnat cel mai promitator proiect romanesc din ultimii ani la Premium Artist, compania de management, productie si impresariere pe care o conduce. Liderul trupei Akcent a descoperit o noua trupa de baieti pe YouTube, a ramas impresionat de talentul lor oferindu-le un contract la Premium Artist. Sunt extrem de entuziasmat ca i-am . continuă pe Devorator Monden

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la cel mai mare protest indreptat impotriva proiectului de la Rosia Montana din ultimele zile

Peste 8. 000 de persoane au protestat, duminica, in mars pe strazile din Capitala si apoi au ocupat zona rondului din Piata Universitatii, manifestand astfel impotriva guvernului si proiectului de la Rosia Montana, proiect ce a primit unda verde de la Executiv. Protestul de duminica a fost cel mai mare din seria manifestatiilor impotriva proiectului de la Rosia Montana si a marcat a opta zi consecutiva in care mii de bucuresteni au iesit in strada. Protestul din Capitala nu a fost singular, ci a fost insotit de proteste de amploare si in multe din orasele tarii. Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini de la cel mai mare protest indreptat impotriva proiectului de la Rosia Montana.

LG G2 Cel mai performant smartphone de pana acum [VIDEO PREVIEW]

LG G2 este probabil cel mai performant smartphone la ora actuala. Mai mult, sunt de parere ca preferintele mele in materie de brand-uri sunt pe cale sa se schimbe. Spun asta din cateva motive destul de clare. In primul rand, sunt un fan inrait al configuratiei de ultima generatie si al produselor care ies in evidenta prin ceva anume. LG G2 este exact un astfel de produs. Chiar daca pana acum majoritatea smarthpone-urilor LG nu a reprezentat neaparat cel mai [].

DESCOPERIRE: Care este cel mai MARE vulcan de pe Pamant.

Cel mai mare vulcan de pe Pamant este subacvatic si se situeaza la 1. 600 kilometri est de coastele Japoniei, in Oceanul Pacific, transmite Digi 24. Denumit Tamu Massif, vulcanul are o suprafata de 310. 000 kilometri patrati, cat Insulele britanice, si este de 60 de ori mai mare decat Mauna Loa din Hawaii, care detinea pana acum recordul mondial, sustin geologii americani. Tamu Massif este doar cu 25% mai mic decat Olympus Mons de pe Marte, cel mai mare vulcan din sistemul nostru solar. Acesta .

Cel mai mare vulcan din lume a fost descoperit sub Oceanul Pacific: Are o suprafata de 310.000 kilometri patrati

Cel mai mare vulcan din lume a fost descoperit sub Oceanul Pacific. Masivul Tamu poate fi comparat ca dimensiune cu Olympus Mons de pe Marte, cel mai mare din Sistemul Solar, relateaza BBC News. Vulcanul se afla.

Cel mai mare vulcan de pe Terra este cu numai 25% mai mic decat cel mai mare vulcan din sistemul nostru solar

Botezat Masivul Tamu, nou descoperitul vulcan depaseste cu mult vechiul detinator al recordului de cel mai mare vulcan terestru, Mauna Loa din Hawaii.

Actiunile Gabriel Resources au inchis in scadere cu 54%, la cel mai redus nivel din ultimii 14 ani

Actiunile Gabriel Resources au inchis luni la Toronto in scadere cu 54%, la 68 centi canadieni 65 centi SUA), cel mai slab nivel la final de sedinta din 1999, dupa ce premierul Ponta a declarat ca solutia.

Actiunile Gabriel Resources au inchis la cel mai redus nivel din ultimii 14 ani

Actiunile Gabriel Resources au inchis luni la Toronto in scadere cu 54%, la 68 centi canadieni 65 centi SUA), cel mai slab nivel la final de sedinta din 1999, dupa ce premierul Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana este.

Actiunile Gabriel Resources au inchis luni in scadere cu 54%, la cel mai redus nivel din ultimii 14 ani

Actiunile Gabriel Resources au inchis luni la Toronto in scadere cu 54%, cel mai slab nivel la final de sedinta din 1999. Asta dupa ce premierul Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana.

Lichiditatea BVB, la cel mai scazut nivel din ultimele 11 luni

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de ieri, cel mai scazut nivel din ultimele 11 luni, aceasta ajungand la aproximativ 5 milioane lei circa 1,12 milioane euro).

Fete sexy si streaptease in cel mai nou clip T-Pain feat. B.o.B. Up Down (Do This All Day)!

Realizat 2 in 1 lyric video si videoclip, acesta a avut premiera pe noua septembrie. Up Down Do This All Day) este primul single extras de pe viitorul album al lui T-Pain, intitulat Stoicville: The Phoenix. T-Pain si B. o. nu isi fac aparitia in niciun cadru din videoclip in care apar nenumarate domnisoare sexy care .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )