Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mazare: Onorabil ar fi ca Victor Ponta sa isi dea demisia de la sefia PSD

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mazare: Onorabil ar fi ca Victor Ponta sa isi dea demisia de la sefia PSD

Primarul Constantei, Radu Mazare, a spus, marti, ca in mod normal si onorabil Victor Ponta ar trebui sa isi dea demisia de la conducerea PSD, in contextul in care a pierdut alegerile prezidentiale. continuă pe Wall-Street Ro

Radu Mazare ii cere demisia lui Ponta din fruntea PSD

Primarul Constantei Radu Mazare a spus, marti, ca in mod normal si onorabil Victor Ponta ar trebui sa isi dea demisia de la conducerea PSD, in contextul esecului de la alegerile prezidentiale.

Alina Gorghiu, despre invitatia la dialog adresata de Victor Ponta: Premierul a gresit adresantul. isi aroga prerogative care nu-i apartin

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca premierul Victor Ponta, isi aroga prerogative care nu-i apartin, cerand negocieri cu opozitia pe mai multe teme de inters, informeaza Mediafax. Victor Ponta a.

Mazare cere demisia lui Ponta

Radu Mazare, primarul orasului Constanta, a declarat, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, ca in mod normal si onorabil Victor Ponta ar trebui sa isi dea demisia de la conducerea PSD dupa a pierdut alegerile prezidentiale.

Un alt senator PSD ii cere lui Victor Ponta demisia din fruntea partidului

Senatorul Serban Nicolae ii cere lui Victor Ponta sa se retraga din fruntea PSD ca sa nu mai afecteze imaginea partidului.

Victor Ponta: Conflictul cu Mircea Geoana a fost provocat de faptul ca nu l-am desemnat ministru de Externe/ Nu ma tem ca s-ar putea produce o scindare a PSD

Victor Ponta sustine ca disputa sa cu Mircea Geoana, care a anuntat recent proiectul unui nou PSD din care ar urma sa faca parte Marian Vanghelie si alti membri ai actualului partid, a fost provocata de faptul ca nu l-a desemnat ministru de Externe, preferandu-l in locul sau pe Bogdan Aurescu, dupa ce Geoana se oferise sa il sprijine din aceasta calitate. Intrebat daca se teme de o scindare a PSD, ca urmare a esecului in prezidentiale si in contextul initiativei lui Mircea Geoana, premierul Ponta a afirmat ca nu se teme de o astfel de varianta, solutia pentru un viitor succes al PSD fiind sa dea niste semnale, foarte clare si cu perseverenta.

Victor Ponta: In toamna decidem daca mai facem un nou acord cu FMI

Victor Ponta a declarat ca Guvernul isi propune sa incheie cu bine actualul acord cu FMI. In toamna. Guvernul va decide daca mai face un nou acord si in ce forma il va face.

Victor Ponta, despre oferta de case RA-APPS transmisa lui Traian Basescu: Este un client foarte cusurgiu

Premierul Victor Ponta a afirmat sambata seara, la B1TV, ca fostul presedinte Traian Basescu o sa isi aleaga, pana la urma, o locuinta din ce mai are Regia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), catalogandu-l drept un client foarte cusurgiu.

Ponta isi aroga prerogative care nu-i apartin. Cine face aceasta afirmatie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca premierul Victor Ponta ca incearca sa preia o prerogativa importanta a presedinelui, si anume medierea intre partide, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis-Victor Ponta, intalnire pe tema crizei francului elvetian

Administratia Prezidentiala a anuntat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta, temele de discutie fiind situatia economica in contextul crizei francului elvetian, activitatea Executivului din.

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau

Liderul PSD, premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, informeaza presa din Republica Moldova, citata de Mediafax. Surse politice sustin ca Ponta doreste sa aiba o discutie cu partidele.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.213 seconds )