Libnet.ro
UNICEF

11:00

Media zilnica a romanilor decedati din cauza coronavirusului o egaleaza pe cea a deceselor din cauza diabetului si o depaseste pe cea din cauza tuberculozei

Hotnews Hotnews,
 Media zilnica a romanilor decedati din cauza coronavirusului o egaleaza pe cea a deceselor din cauza diabetului si o depaseste pe cea din cauza tuberculozei

In fiecare an, in Romania mor putin peste un sfert de milion de persoane. intre 250-260. 000 de mii mai exact. Cei mai multi mor din cauza tumorilor, urmati de boli ischemice ale inimii si de cele cerebro-vasculare. HotNews. ro a luat datele oficiale, a facut media pe ultimii 3 ani a deceselor zilnice dupa cauza mortii, introducand si datele deceselor din cauza Covid-19 luand intervalul de referinta 16 februarie-19 aprilie 2020). Calculele arata ca in prezent numarul mediu zilnic al decedatilor de coronavirus il egaleaza pe cel al celor morti ca urmare a diabetului si depaseste ca frecventa alte 4 cauze de deces. continuă pe Hotnews

Un pompier ISU de 48 de ani a murit din cauza coronavirusului

Un pompier de 48 de ani, angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, a murit din cauza coronavirusului. Barbatul este decesul cu nr. 416 inregistrat in Romania si suferea si de obezitate. Barbatul de 48 de ani era conducator auto pe autospecialele de stingere.

Alti 11 romani au murit din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 411

Alte 11 noi decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri, astfel ca bilantul a ajuns la 411. Trei dintre pacienti erau internati la Spitalul Judetean Suceava. Coronavirus in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 8. 067 Pacienti vindecati - 1. 508INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia din 17 aprilie.

Activitate suspendata la fabrica din Cisnadie care produce masti de protectie, dupa ce o angajata a murit din cauza coronavirusului Alti 6 salariati, internati cu suspiciune

Fabrica din Cisnadie care produce masti de protectie si-a suspendat activitatea, iar salariatii au fost trimisi in izolare acasa, dupa ce o angajata a murit din cauza coronavirusului. Potrivit Prefecturii Sibiu, sase angajati au fost internati la Spitalul Judetean, fiind suspecti de COVID-19.

Coronavirus in Romania: Pastele, sarbatorit in conditii de epidemie Numarul deceselor a urcat la 451

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus a ajuns astazi in Romania la 8. 746, dupa anuntarea a 328 de noi cazuri. Duminica au fost raportate noi decese, numarul pacientilor cu Covid-19 care au murit a urcat la 451, potrivit datelor oficiale. ---------21:10 Au fost anuntate sase noi decese. Totalul mortilor cu COVID-19 ajunge la 451. 18:10 Rafila: Copiii trebuie sa iasa, sa se joace, sa alerge. 15 mai - o data rezonabila17:30 Media zilnica a romanilor decedati din cauza coronavirusului o egaleaza pe cea a deceselor din cauza diabetului si o depaseste pe cea din cauza tuberculozei 16. 16 Aproape 5. 000 de persoane au incalcat restrictiile de circulatie15. 54 Un angajat al penitenciarului Girgiu, depistat cu coronavirus 14. 28 Antibiotice Iasi va produce 3,5 mil. comprimate de hidroxiclorochina13. 18 Tataru: Multumesc populatiei. Trebuie sa mai aiba rabdare 7-10 zile12. 52 Romania: 328 de noi cazuri, bilantul a ajuns la 8. 15 MApN: 256 de teste efectuate la Cantacuzino in ultimele 24h.

Dupa referendum, Putin amana parada militara din cauza coronavirusului

Din cauza coronavirusului, presedintele rus Vladimir Putin s-a hotarat joi sa amane parada militara din 9 mai, prin care Moscova sarbatoreste anual victoria impotriva Germaniei naziste. Este al doilea eveniment major la care Kremlinul a fost nevoit sa renunte, relateaza AFP.

Alte 6 decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 417

Autoritatile au anuntat sambata inca 6 decese, bilantul ajungand la 417. Varsta victimelor este intre 48 de ani si 83 de ani, iar patru dintre ei sunt barbati.

Viorel, un pompier din Cernavoada, a murit la 49 de ani din cauza coronavirusului. Drum bun, camarade!

Viorel, un pompier din Cernavoada, a murit la 49 de ani, dupa ce a pierdut lupta cu coronavirusul.

Bilant record de 2.569 de decese intr-o singura zi in SUA din cauza coronavirusului

Statele Unite au inregistrat, miercuri, un nou record de aproape 2. 600 de noi decese in 24 de ore ca urmare a imbolnavirii cu noul coronavirus, cel mai ridicat bilant inregistrat de o tara, conform datelor anuntate de Universitatea Johns Hopkins.

Bilant record de 2.569 de decese intr-o singura zi in SUA din cauza coronavirusului

Statele Unite au inregistrat, miercuri, un nou record de aproape 2. 600 de noi decese in 24 de ore ca urmare a imbolnavirii cu noul coronavirus, cel mai ridicat bilant inregistrat de o tara, conform datelor anuntate de Universitatea Johns Hopkins.

UPDATE Numarul deceselor din cauza coronavirusul a urcat la 451

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a urcat la 451, potrivit unui anunt facut duminica de Grupul de Comunicare Strategica. Cei 10 recent decedati de la raportarea anterioara) au varsta cuprinsa intre 56 de ani si 94 de ani, cei mai multi avand si alte boli. INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )