Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mediastandard.ro: Tot ce ar trebui sa stii despre QAnon, miscarea conspirationista care a ajuns si in Romania

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Tot ce ar trebui sa stii despre QAnon, miscarea conspirationista care a ajuns si in Romania

Pe 10 august, in Piata Victoriei s-au strans trei grupuri: cei care au protestat impotriva tacerii Justitiei privind dosarul violentelor din 2018, cei care au mai participat la manifestatiile anti-COVID si un grup ceva mai restrans, cu tricouri QAnon. QArmy, Trust the Plan, We are digital soldiers, scria pe o parte din pancardele grupului. insa apare intrebarea: cum de a ajuns o miscare americana pro-Trump in Romania?. continuă pe Hotnews

Miscarea conspirationista pro-Trump QAnon, cu peste 4 milioane de adepti pe Facebook, a ajuns si in Romania

Miscarea QAnon fondata in jurul unei teorii a conspiratiei ca elitele lumii, democratii si statul paralel fac parte dintr-o retea satanica de pedofili si ca Donald Trump a fost ales sa-i aresteze, astfel ca s-a angajat intr-un razboi secret impotriva lor, ia amploare intr-un ritm accelerat pe Facebook. O investigatie The Guardian a aratat ca gruparea are peste 4. 5 milioane de adepti in 15 tari, inclusiv in Romania.

Tot ce trebuie sa stii despre varice. De la ce apar si mai ales cum se trateaza

Sexul feminin este predispus printre alte afectiuni si la varice. Chirurgul Dorin Birzu a explicat la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea de la ce apar si cum le tratam. Este important sa stim ca preventia este foarte importanta cand vorbim de aceasta afectiune, dar si ca in urma tratamentelor de astazi, ramanem fara semne dupa interventii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )