Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mediasul a egalat in ultimul minut la Targu Jiu

Online Sport Online Sport,
Mediasul a egalat in ultimul minut la Targu Jiu

Pandurii a terminat la egalitate partida de pe teren propriu cu Gaz Metan Medias, scor 1-1, meci dominat in prima repriza de gorjeni si in a doua de medieseni. Pandurii au deschis scorul prin Viera in minutul 27, egalarea venind prin autogolul lui Rusu din prelungirile meciului. continuă pe Online Sport

Liga I: Pandurii Targu Jiu - Gaz Metan Medias, scor 1-1

Pandurii Targu Jiu a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1 1-0), cu echipa Gaz Metan Medias, intr-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Viera 27 pentru Pandurii si Rusu 90+2 auto.

Sergiu Nicolaescu a fost declarat cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu

Actorul si regizorul Sergiu Nicolaescu a fost declarat cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu, joi, intr-o sedinta festiva a Consiliului Local. Cineastul, care este si originar din Targu-Jiu, a.

Sergiu Nicolaescu, cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu.

Sergiu Nicolaescu a fost declarat cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu, intr-o sedinta festiva a Consiliului Local, care a avut loc joi, cand va fi inaugurat si cinematograful din oras ce va purta numele actorului, potrivit Mediafax. Sergiu Nicolaescu a participat la sedinta festiva a Consiliului Local Targu Jiu, in care consilierii prezenti au votat in unanimitate propunerea prin care acesta este declarat cetatean de onoare al orasului. Originar din Targu Jiu, Nicolaescu le-a spus .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )