Libnet.ro
UNICEF

15:15

Liga I: Pandurii Targu Jiu - Gaz Metan Medias, scor 1-1

B1 B1,
Liga I: Pandurii Targu Jiu - Gaz Metan Medias, scor 1-1

Pandurii Targu Jiu a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 1-1 1-0), cu echipa Gaz Metan Medias, intr-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Viera 27 pentru Pandurii si Rusu 90+2 auto. continuă pe B1

Gaz Metan Medias, surpriza Europei.

Intr-o perioada in care baschetul masculin romanesc, la nivel de Nationala, sufera infrangeri pe linie in toate turneele de calificare la diferite competitii inter-tari, o echipa de club a reusit o adevarata minune in aceste conditii. Gaz Metan Medias, formatie care are in componenta, totusi, sase jucatori straini, a izbutit o performanta record pentru baschetul masculin romanesc si s-a calificat in optimile de finala ale FIBA Eurochallenge. Elevii lui Marcel Tenter au castigat categoric .

Gaz Metan Medias s-a calificat in optimile FIBA EuroChallenge

Echipa Gaz Metan Medias a reusit performanta de a se califica, marti seara, intre cele mai bune 16 echipe din FIBA EuroChallenge Cup, a treia competitie ca valoare din baschetul european.

Mediasul a egalat in ultimul minut la Targu Jiu

Pandurii a terminat la egalitate partida de pe teren propriu cu Gaz Metan Medias, scor 1-1, meci dominat in prima repriza de gorjeni si in a doua de medieseni. Pandurii au deschis scorul prin Viera in minutul 27, egalarea venind prin autogolul lui Rusu din prelungirile meciului.

Sergiu Nicolaescu a fost declarat cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu

Actorul si regizorul Sergiu Nicolaescu a fost declarat cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu, joi, intr-o sedinta festiva a Consiliului Local. Cineastul, care este si originar din Targu-Jiu, a.

Sergiu Nicolaescu, cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu.

Sergiu Nicolaescu a fost declarat cetatean de onoare al municipiului Targu Jiu, intr-o sedinta festiva a Consiliului Local, care a avut loc joi, cand va fi inaugurat si cinematograful din oras ce va purta numele actorului, potrivit Mediafax. Sergiu Nicolaescu a participat la sedinta festiva a Consiliului Local Targu Jiu, in care consilierii prezenti au votat in unanimitate propunerea prin care acesta este declarat cetatean de onoare al orasului. Originar din Targu Jiu, Nicolaescu le-a spus .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )