Libnet.ro
UNICEF

22:45

Un medic chinez, care se lupta sa salveze pacientii diagnosticati cu coronavirus, a murit chiar el din cauza infectiei

Antena3 Antena3,
Un medic chinez, care se lupta sa salveze pacientii diagnosticati cu coronavirus, a murit chiar el din cauza infectiei

Un medic chinez a murit in urma unui stop cardiac, dupa ce s-a luptat timp de zece zile cu coronavirusul. continuă pe Antena3

China inaugureaza spitalul pentru pacientii de coronavirus, construit in zece zile. Cum arata VIDEO

Orasul chinezesc Wuhan, epicentrul focarului de coronavirus, virus care a luat mai bine de 300 de vieti, a inaugurat astazi spitalul construit in mai putin de doua saptamani. Centrul de sanatate are o capacitate de 1000 de locuri. China inaugureaza spitalul pentru pacientii de coronavirus, construit in zece zile China inagureza astazi, 3 februarie, spitalul .

Medicul chinez care a fost amenintat de autoritati, dupa ce a incercat sa avertizeze lumea asupra noului coronavirus. Toti il considera acum un erou

La inceputul lunii ianuarie, autoritatile din orasul chinez Wuhan incercau sa tina departe de ochii publicului stirile despre noul coronavirus.

China: Primul spital pentru pacientii cu coronavirus a fost construit

Spitalul Huoshenshan, una dintre cele doua unitati medicale construite de chinezi special pentru pacientii cu coronavirus, este gata. Spitalul de 25. 000 metri patrati va avea 1. 000 de paturi, iar incepand de.

Povestea medicului chinez care a avertizat lumea in privinta coronavirusului. Din pacate, si el a fost infectat

Doctorul Li Wenliang, unul dintre primii care a avertizat lumea cu privire la coronavirus, a fost infectat la randul sau dupa ce a fost fortat de autoritatiile chineze sa semneze un document impotriva vointei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )