Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un medic din Caras-Severin a batut recordul la viteza cu care lua mita. Barbatul a fost condamnat la trei ani de inchisoare (VIDEO)

B1 B1,
Un medic din Caras-Severin a batut recordul la viteza cu care lua mita. Barbatul a fost condamnat la trei ani de inchisoare (VIDEO)

In plin scandal cu dezinfectanti diluati, sistemul medical e lovit din nou de un record nedorit. Un doctor de la Casa de Pensii Caras-Severin a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare dupa ce. continuă pe B1

VIDEO. Medic de la Casa de Pensii din Caras-Severin, condamnat pentru 291 de fapte de coruptie. Lua 10 spagi pe minut

Un medic de la casa de Pensii din Caras-Severin a fost condamnat la trei ani de inchisoare, procurorii descoperind ca acesta se face vinovat de 291 de acte materiale de luare de mita.

O ploaie torentiala, insotita de grindina a facut prapad in judetul Caras Severin. Cele mai afectate au fost culturile agricole

Au fost scene rupte din filmele de groaza miercuri seara in judetul Caras Severin. O ploaie torentiala, insotita de grindina a distrus tot ce i-a stat in cale. Cele mai afectate sunt.

Culmea furtului, in China: Un hot de buzunare a fost batut de cea care urma sa-i fie victima (VIDEO)

Un hot de buzunare si-a ales gresit victima intr-un autobuz din China, potrivit B1 TV. Barbatul care a fost prins in timp ce voia sa fure din poseta unei tinere probabil nu va mai incerca.

Un medic din Tecuci a refuzat sa consulte un copil pentru ca parintii acestuia sunt obraznici si nu il saluta pe strada (VIDEO)

Scena incredibila filmata cu telefonul mobil pe holurile spitalului din Tecuci. Doi soti pur si simplu se roaga de medicul de garda sa le consulte copilul, care avea febra si varsaturi, arata B1 TV.

Leicester City, noua campioana din Premier League: Povestea unui club care a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului! (FOTO)

OrasulLeicesterdinRegatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, aflat la aproape 160 de kilometri de capitala Londra, a reusit sa se ridice peste metropola. Si nu din punctul de vedere al.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )