Libnet.ro
UNICEF

20:15

Un medic din Cluj este cercetat sub control judiciar de procurorii DNA pentru luare de mita

Antena3 Antena3,
Un medic din Cluj este cercetat sub control judiciar de procurorii DNA pentru luare de mita

Alexandru Faur, medic in cadrul Cabinetului de expertiza medicala si recuperare a capacitatii de munca Cluj, este cercetat sub control judiciar de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de. continuă pe Antena3

Incredibil! Cati bani primea un medic din Cluj pentru a facilita dosare de invaliditate

Un doctor din Cluj si o persoana fizica sunt cercetati penal pentru luare si dare de mita. Din cercetarile procurorilor reiese ca din luna aprilie si pana acum, persoana inculpata a pretins si a primit de la.

Medic din Cluj, retinut de DNA pentru ca a luat mita de la peste 60 de persoane in schimbul obtinerii de pensii de invaliditate

Procurorii DNA au retinut marti un medic de la un cabinet de expertiza si recuperare a capacitatii de munca din Cluj sub acuzatia ca, prin intermediul altei persoane, a primit mita de la 61 de oameni, pentru a-.

Stirile ProTV: Un deputat din Cluj nu mai vrea ca avioanele sa zboare deasupra orasului. Motivul invocat

Initiativa surprinzatoare a unui deputat din Cluj. Parlamentarul cere ca avioanele sa nu mai zboare peste oras si solicita ministrului Transporturilor si ROMATSA sa interzica decolarile si aterizarile in orele de liniste.

Oana Zavoranu, schimbare de look. Actrita din Sacrificiul este blonda. Cat de mult te schimba o culoare!

Oana Zavoranu, actrita in Sacrificiul de la Antena 1 parca a pus mana pe elixirul tineretii. Desi a renuntat de mult la operatiile estetice, de aceasta data a trisat si si-a facut, totusi, o imbunatatire. S-a facut blonda! Oana Zavoranu, Diva din Sacrificiul, si-a facut o schimbare de look Serialul Sacrificiul de la Antena 1, .

Medic din Iasi condamnat la inchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Magistratii Curtii de Apel Iasi au condamnat, miercuri, definitiv un medic de la Spitalul de Neurochirurgie la trei ani de inchisoare cu suspendare, acesta fiind acuzat de procurorii DNA de luare de mita si abuz i.

Accident ingrozitor filmat de camerele de supraveghere, intr-o intersectie din Cluj. O tanara pe trotineta a fost izbita de o masina - VIDEO

Un accident dramatic a fost surprins de camerele de supraveghere in Cluj-Napoca. O femeie aflata pe o trotineta electrica a intrat fara sa se asigure intr-o intersectie si a fost izbita de o.

Incendiu puternic la un depozit din Cluj. Pompierii intervin cu efective marite

Pompierii ISU Cluj au intervenit, marti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit din localitatea Floresti, Cluj, in care functionau ateliere auto, nefiind inregistrate victime Se interv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )