Libnet.ro
UNICEF

16:15

Stirile ProTV: Un deputat din Cluj nu mai vrea ca avioanele sa zboare deasupra orasului. Motivul invocat

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Un deputat din Cluj nu mai vrea ca avioanele sa zboare deasupra orasului. Motivul invocat

Initiativa surprinzatoare a unui deputat din Cluj. Parlamentarul cere ca avioanele sa nu mai zboare peste oras si solicita ministrului Transporturilor si ROMATSA sa interzica decolarile si aterizarile in orele de liniste. continuă pe Hotnews

Senatorul PSD Serban Valeca anunta ca nu mai vrea sa fie ministru al Educatiei

Senatorul PSD Serban Valeca a declarat miercuri seara nu mai vrea sa fie propus ministru al Educatiei. intrebat inainte de inceperea sedintei CExN daca mai doreste sa fie ministru al Educatiei, Valeca a.

Incredibil! Cati bani primea un medic din Cluj pentru a facilita dosare de invaliditate

Un doctor din Cluj si o persoana fizica sunt cercetati penal pentru luare si dare de mita. Din cercetarile procurorilor reiese ca din luna aprilie si pana acum, persoana inculpata a pretins si a primit de la.

Stirile ProTV: Statiunea care arata ca acum 50 de ani. Primaria se chinuie de 5 ani sa termine 8 strazi

Mergem la Targu Ocna, unde corpul de Control al Ministerului Dezvoltarii vrea sa stie cum a fost posibil ca timp de 5 ani primaria din statiune sa nu fie in stare sa termine 8 strazi.

Stirile ProTV: Reactia Vioricai Dancila cand Alex Dima o intreaba despre saracia din judetul Teleorman

Judete la stapan, partea III. Teleormanul e in Romania! Asta vrea sa se stie premierul Viorica Dancila, care spune ca multi bani s-au investit in judetul in care a fost aleasa. Pe teren insa, investitiile nu prea se vad.

Stirile ProTV: Cum a fost lovit in cap de un glont tanarul din Gorj (ANIMATIE GRAFICA)

Parchetul Militar face verificari dupa ce un barbat de 22 de ani din Gorj a fost lovit in cap de un glont tras, cel mai probabil, dintr-un poligon in care se antrenau jandarmii.

Stirile ProTV: Gunoiul imobiliar inghite Romania. Constructiile noi au poluat hectare intregi de teren

Romania produce anual peste 300 de milioane de tone de deseuri, atat menajere, cat si din constructii. Grav este ca primariile au pierdut pariul cu strangerea mizeriei, iar cea mai mare problema o reprezinta molozul.

Stirile ProTV: Mama atat de beata, incat a cazut pe drum. Fiul ii tine sticla. Fiica: O sa se aleaga praful de tine

Scene cumplite au fost surprinse de un localnic intr-o comuna din Calarasi. O femeie este atat de beata, incat se prabuseste pe marginea drumului. Fiul ei, aflat langa ea, ii tine sticla de bere.

Deputat PSD: USR nu mai vrea tichete de vacanta pentru romani

Deputatul PSD Laurentiu Nistor sustine ca USR ar intentiona sa elimine voucherele de vacanta. in acest sens el a adus ca argument o afirmatie facuta miercuri, de la tribuna Camerei Deputatilor, de catre.

Accident ingrozitor filmat de camerele de supraveghere, intr-o intersectie din Cluj. O tanara pe trotineta a fost izbita de o masina - VIDEO

Un accident dramatic a fost surprins de camerele de supraveghere in Cluj-Napoca. O femeie aflata pe o trotineta electrica a intrat fara sa se asigure intr-o intersectie si a fost izbita de o.

Un medic din Cluj este cercetat sub control judiciar de procurorii DNA pentru luare de mita

Alexandru Faur, medic in cadrul Cabinetului de expertiza medicala si recuperare a capacitatii de munca Cluj, este cercetat sub control judiciar de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )