Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un medic din Timisoara s-a impuscat in cap. Barbatul a lasat un bilet de adio

B1 B1,
Un medic din Timisoara s-a impuscat in cap. Barbatul a lasat un bilet de adio

Un medic de la Spitalul Municipal Timisoarasi-a pus capat zilelor miercuri seara, impuscandu-se in cap cu un pistol, potrivit OpiniaTimisoarei. Medicul Voicu Voiculescu in varsta de 61 de ani era. continuă pe B1

Carmen Satran, studenta criminala din Timisoara, poate iesi zi de zi din inchisoare. Cum a fost posibil asa ceva

In 2009, crima din caminul 50 de la Medicina, din Timisoara, soca Romania. Carmen Satran, studenta criminala, a fost condamnata atunci la 19 ani si 8 luni de inchisoare cu executare. Dupa doar 11 ani, aceasta poate iesi zi de zi din inchisoare, ea obtinand o schimbare a regimului de detentie. Carmen Satran si crima .

Perchezitii intr-un dosar de inselaciune cu prejudiciu de aproximativ 60 milioane de euro la una dintre cele mai mari fabrici din Timisoara

Mai multe perchezitii au loc marti intr-un dosar de inselaciune cu prejudiciu estimat la 60 de milioane de euro. Ancheta vizeaza un grup infractional organizat format la una dintre cele mai importante fabrici din Timisoara, Fabrica AEM, producatoare de contoare electrice, fondata in anii 1970, scrie News. ro.

O noua transa de Remdesivir a sosit la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara

O a doua transa de Remdesivir, medicamentul antiviral folosit pentru pacientii internati cu COVID-19, a sosit la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Este vorba despre 100 de doze care au fost aduse de un echipaj al ISU Timis.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )