Libnet.ro
UNICEF

18:00

Medic de familie din Campina, in fata unor elevi de clasa a XII-a: SARS-CoV-2 e o arma biologica

B1 B1,
Medic de familie din Campina, in fata unor elevi de clasa a XII-a: SARS-CoV-2 e o arma biologica

Dan Gavrilescu, medic de familie din Campina, le-a spus unor elevi de clasa a XII-a, in cadrul unui curs special in timpul programului Scoala Altfel, ca virusul SARS-CoV-2 a fost fabricat de mana criminala. continuă pe B1

Medic de familie din Campina, la Scoala Altfel, in fata unor elevi de clasa a XII-a: SARS-CoV2 este o arma biologica

Noul coronavirus a fost modificat in laborator si folosit ca arma biologica - este ceea ce le-a spus un medic de familie din Campina unor elevi de clasa a XII-a, la Scoala Altfel, relateaza publicatia locala Ziarulincomod. ro.

Medic de familie, in fata elevilor de liceu despre pandemia de COVID-19: Traim intr-o minciuna indusa prin televizor VIDEO

Dan Gavrilescu, medic de familie din Campina, a facut afirmatii nesustinute stiintific in fata unor elevi din clasa a XII-a.

Presedintele Colegiului Medicilor: Medicul din Campina care a spus in fata elevilor ca SARS-CoV2 este arma biologica a gresit profund

Medicul de familie din Campina care a spus in fata unor elevi, la Scoala Altfel, ca SARS-CoV2 este arma biologica a gresit profund, afirma presedintele Colegiului Medicilor, prof. dr. Daniel Coriu. Ca medic, cred ca domnul doctor a gresit profund. Tot timpul medicii trebuie sa vorbeasca avand ca argument principal medicina bazata pe dovezi stiintifice, spune medicul Daniel Coriu.

Ancheta dupa cursul de teorii ale conspiratiei despre COVID-19 tinut de un medic in fata elevilor dintr-un liceu din Campina. ISJ: A fost o neglijenta

Directorul liceului si dirigintele clasei unde medic de familie a facut afirmatii nesustinute stiintific despre virusul SARS-CoV-2 in fata unor elevi din clasa a XII-a, au fost chemati, vineri, pentru a da explicatii la Inspecotratul Scolar Judetean Prahova.

Cum s-a prezentat la examen fostul sofer de tir care a candidat la sefia Spitalului Municipal din Campina: Aceasta chestie este putin mai, cum sa va zic (VIDEO)

Dezastrul din sistemul sanitar romanesc se vede si in randul candidatilor pentru functiile de manager de spital. Cel putin la Spitalul Municipal din Campina, acolo unde singurul candidat pentru aceasta functie.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la lipsa medicilor de familie din mediul rural

Avocatul Poporului anunta, marti, ca s-a sesizat din oficiu cu privire la lipsa medicilor de familie din mediul rural. Potrivit statisticilor prezentate, in 2019, doar 9% dintre medici lucrau in mediul rural si 18,2% dintre farmacisti.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )