Libnet.ro
UNICEF

21:00

Medicii spanioli au intrat in greva, in plina pandemie de Covid-19: Picatura care a umplut paharul, relocarea doctorilor (VIDEO)

B1 B1,
Medicii spanioli au intrat in greva, in plina pandemie de Covid-19: Picatura care a umplut paharul, relocarea doctorilor (VIDEO)

In plina pandemie de Covid-19, medicii spanioli au intrat in greva. Picatura care a umplut paharul a fost decretul, publicat la sfarsitul lui septembrie, si care permite relocarea doctorilor, indiferent de. continuă pe B1

Anuntul zilei vine de la Lidl: gestul pe care l-a facut in plina pandemie

Lidl a facut un gest de laudat in plina pandemie si pentru multi poate fi anuntul zilei. Lidl a decis sa sprijine autoritatile in plina pandemie, dar mai ales pe cei aflati in prima.

Nelu Tataru a dezvaluit ce medicament il fereste de COVID-19 in plina pandemie. Majoritatea romanilor il au in casa

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in cursul serii de luni despre situatia grea cu care se confrunta Romania in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta a dezvaluit, de asemenea, cu ce medicament se trateaza atunci cand simte ca organsimul sau ar putea fi vulnerabil la raceala sau alti virusi. Cum se trateaza Nelu Tataru impotriva .

NASUI: in ultimele 4 luni s-au dus peste 3 miliarde de lei, in plina pandemie, pe pensiile speciale, in timp ce noi asteptam verdictul CCR

Deputatul USR Claudiu Nasui a declarat pe pagina de Facebook ca in ultimele patru luni, in plina pandemie, peste 3 miliarde lei s-au dus pe pensiile speciale, in timp ce lumea asteapta decizia CCR pe aceasta speta.

USR: Pensiile speciale ne-au costat 3 miliarde de lei, in plina pandemie

Pensiile speciale au costat Romania peste 3 miliarde de lei in ultimele patru luni de zile, in plina pandemie, atrage atentia deputatul USR Claudiu Nasui.

Claudiu Nasui: Pensiile speciale ne-au costat peste 3 miliarde de lei in plina pandemie

Peste trei miliarde de lei s-au dus in plina pandemie in pensiile speciale in doar 4 luni, potrivit unui calcul facut de deputatul USR Claudiu Nasui.

Cum a fost surprins Stefan Banica in plina pandemie. A cam incalcat legea

Stefan Banica a fost surprins zilele trecute in parc, alaturi de Lavinia si fiul lor, Alexandru, de fotoreporterii Click!. Nu numai decapotabila lui de 90. 000 de euro a atras atentia trecatorilor, ci si faptul ca si-a purtat masca de protectie ca suport de barbie, nu pe gura, acoperind si nasul, precum recomanda specialistii. Stefan Banica, .

Spania: Greva a medicilor din sistemul public, in plina pandemie de Covid-19

Extenuati dupa o lupta de peste sase luni cu pandemia de coronavirus, doctorii spanioli au inceput marti o greva nationala, prima din ultimii 25 de ani, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )