Libnet.ro
UNICEF

12:30

Medicul veterinar care este alergic la animale: Fiecare consultatie este chinuitoare

B1 B1,
Medicul veterinar care este alergic la animale: Fiecare consultatie este chinuitoare

Inca de cand era copil, Tanya Crawley a visat sa devina medic veterinar si a fost atat de determinata incat a refuzat ca alergia severa pe care o are la animale sa-i stea in cale. Femeia de 38 de ani duce. continuă pe B1

Medicul Radu Zamfir: Este posibil sa le fi transmis ora, dar eu cred ca am facut tot ceea ce am putut

Intr-un interviu pentru Adevarul Live, medicul a declarat ca este posibil sa fi comunicat doar ora de pe telefon, si nu coordonatele geografice, dar nu-si mai aminteste exact. Eu sunt un utilizator mediu de electronice. In conditiile date, repet, ale traumatismului, ale traumei efective, in conditiile acelea cred ca am facut tot ceea ce am putut. Este posibil sa le fi dat ora, este foarte probabil, a declarat doctorul Zamfir. STS a transmis luni un comunicat de presa in care protesteaza ferm fata de afirmatiile potrivit carora doctorul Radu Zamfir ar fi trimis coordonatele geografice prin Sistemul 112.

Medicul Radu Zamfir: Este posibil sa le fi transmis doar ora, dar cred ca am facut tot ceea ce am putut

In urma valvei create privind coordonatele primite de autoritati cu privire la localizarea avionului prabusit luna trecuta in Apuseni, chirurgul Radu Zamfir vine cu noi precizari despre tragedia prin care a.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )