Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mega Image vinde branza Feta Olympus la pret dublu. UPDATE: Olympus intervine si rezolva problema

Online Sport Online Sport,
Mega Image vinde branza Feta Olympus la pret dublu. UPDATE: Olympus intervine si rezolva problema

Magazinul Mega Image a scumpit de pe o zi pe alta branza tip Feta de la firma Olympus. In alte magazine, aceasta se gaseste la jumatate de pret. UPDATE: La o zi distanta de la semnalarea problemei, compania greceasca Olympus a sesizat Mega Image in aceasta problema si ne-a comunicaat telefonic ca pretul a fost adus vineri la normal, cel dublu sesizat de noi provenind de la o eroare din sistem a celor de la Mega Image. E bine ca s-a rezolvat, iar cei care cumpara acest tip de branza din Grecia se pot bucura de ea mai departe la Mega Image. continuă pe Online Sport

Mega Image vinde branza Feta Olympus la pret dublu (foto)

Magazinul Mega Image a scumpit de pe o zi pe alta branza tip Feta de la firma Olympus. In alte magazine, aceasta se gaseste la jumatate de pret.

Magazinul Mega Image si 15 vile din ansamblul Green City, vandute de Euro Insol

Euro Insol, lichidatorul judiciar al Clean Optim Serv, societatea ce detine o parte din proiectul rezidential Green City, a vandut in cadrul unei licitatii organizate in data de 4 februarie imobilul in care functioneaza supermarket-ul Mega Image cu o suprafata construita de 1. 545 metri patrati, conform unui comunicat de presa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )