Libnet.ro
UNICEF

01:05

Megaspectacol cu lasere si efecte vizuale, la Mioveni, in noaptea dintre ani

Adevărul Adevărul,
Megaspectacol cu lasere si efecte vizuale, la Mioveni, in noaptea dintre ani

Chiar daca au renuntat la focurile de artificii, autoritatile locale din Mioveni au gasit o idee interesanta pentru o petrecere incendiara in noaptea de Revelion. in plus, vor continua traditia casatoriilor in ultima noapte a anului. continuă pe Adevărul

Obiceiuri ciudate in noaptea dintre ani

De Revelion, oamenii sunt parca mai superstitiosi ca niciodata, drept urmare oricat de ciudate par omului modern anumite obiceiuri, ele inca se pastreaza, fiind tinute de multi cu sfintenie. Pentru ca.

Cinci idei de Revelion: ce putem face in noaptea dintre ani, daca ne-am plictisit de petrecerile clasice

Noaptea dintre ani o petrecem de obicei alaturi de prieteni, la restaurant sau intr-un club, ori in mijlocul familiei. Exista insa si alte idei pentru a serba sfarsitul anului intr-un mod original, fara sa mai luam parte la aceste petreceri cu multa muzica si mancare, de care poate ne-am plictisit.

Revelionul Solidaritatii la Targu Jiu. 200 de persoane defavorizate vor petrece noaptea dintre ani la un restaurant din Targu Jiu

200 de persoane defavorizate vor petrece impreuna noaptea dintre ani la un restaurant din Targu Jiu. Masa si programul muzical vor fi oferite gratuit de municipalitate.

Revelion 2016. Cine le canta satmarenilor in noaptea dintre ani

Satmarenii sunt invitati de autoritati sa isi petreaca noaptea dintre ani in Piata 25 Octombrie, acolo unde va fi amplasata o scena pe care va urca Puya, preferat mai ales de publicul tanar. La miezul noptii va avea loc si traditionalul spectacol de artificii.

Revelioane in strada. Cum se vor distra romanii din toata tara in noaptea dintre ani: concerte, petreceri, focuri de artificii

Unii romani aleg sa petreaca noaptea dintre ani in strada, la concerte urmate de focuri de artificii. Adevarul va prezinta cele mai tari spectacole si petreceri din tara.

Cum folosim corect petardele si artificiile la petrecerea de Revelion. Sfaturi de la specialisti, pentru a nu ne strica noaptea dintre ani

A mai ramas putin pana la petrecerea dintre ani, iar multi petrecareti se grabesc sa isi procure articole pirotehnice. Ba, mai mult, unii au inceput inca din aceste zile sa le testeze. Pompierii si medicii galateni vin cu o serie de sfaturi preventive pentru ca Sarbatorile sa nu fie umbrite de incidente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )