Libnet.ro
UNICEF

23:30

De ce Meghan Markle are mereu parul prins intr-un cocDe ce Meghan Markle are mereu parul prins intr-un coc. Super truc de vedeta

Adevărul Adevărul,
De ce Meghan Markle are mereu parul prins intr-un cocDe ce Meghan Markle are mereu parul prins intr-un coc. Super truc de vedeta

Meghan Markle a surprins prin simplitate inca de la primele sale aparitii. Pentru un look impecabil, ducesa de Sussex mizeaza mereu pe un machiaj natural si pe o coafura simpla si eleganta: cocul lejer pe ceafa. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Meghan Markle are mereu parul prins intr-un coc

Meghan Markle a surprins prin simplitate inca de la primele sale aparitii. Pentru un look impecabil, ducesa de Sussex mizeaza mereu pe un machiaj natural si pe o coafura simpla si eleganta: cocul lejer pe.

De ce Meghan Markle are mereu parul prins intr-un coc. Supertruc de vedeta

Meghan Markle a surprins prin simplitate inca de la primele sale aparitii. Pentru un look impecabil, ducesa de Sussex mizeaza mereu pe un machiaj natural si pe o coafura simpla si eleganta: cocul lejer pe ceafa.

Harry si Meghan Markle au primit o casa noua de la Regina?

Regina Elisabeta ii rasfata in continuare pe tinerii casatoriti, Printul Harry si Meghan Markle, cu cadouri spectaculoase. Cel mai nou? O casa! .

Garderoba visurilor. Ce haine a purtat Meghan Markle de cand s-a maritat cu Harry!

La cateva luni de la marele eveniment, Ducesa de Sussex continua sa ne surprinda cu stilul sau clasic si minimalist care nu se va demoda niciodata.

Ducii de Sussex sfideaza protocolul regal cu un sarut in public. Meghan Markle a cucerit inca o data criticii de moda printr-o aparitie simpla, dar sic FOTO

Ducii de Sussex au sfidat inca o data protocolul regal, sarutandu-se in public, in cadrul festivitatii de premiere de la finalul unui meci de polo caritabil. Meghan Markle, care si-a sustinut sotul din public, a cucerit si de aceasta data criticii de moda cu o aparitie stilata.

Printul Harry a cerut aprobarea cumnatei Kate Middleton in privinta casatoriei sale cu Meghan Markle

Asa cum deja stim, Regina Elisabeta a II-a a trebuit sa-si dea in mod oficial consimtamantul asupra casatoriei Printului Harry cu Meghan Markle, dar se pare ca Ducele de Sussex si-a dorit sa primeasca si binecuvantarea unui alt membru al familiei regale.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )