Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mehedinti, feuda PSD-istului Adrian Duicu, judet fruntas la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu

Hotnews Hotnews,
 Mehedinti, feuda PSD-istului Adrian Duicu, judet fruntas la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu

Mehedinti, judetul condus de PSD-istul Adrian Duicu, arestat preventiv pentru coruptie, a inregistrat o prezenta la vot de 69,24% la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, in iulie 2012, imediat dupa Olt 73,89%) si Teleorman 70,23%). continuă pe Hotnews

Ponta, solidar cu baronul PSD de Mehedinti, arestat preventiv: Nu ma dezic de Adrian Duicu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni dimineata, ca nu se dezice de baronul PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, arestat preventiv pentru 30 de zile.

Profil de baron total: Cum aranja afacerile, angajarile, dedicatiile la TV si postarile pe Facebook in judetul Mehedinti baronul de PSD Adrian Duicu - Referatul DNA

Adrian Duicu, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, le-a permis reprezentantilor a doua firme sa cunoasca datele tehnice din cadrul unei proceduri de achizitii publice la Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin, actiune in urma careia a fost incheiat un contract, se arata in Referatul procurorilor DNA in dosarul de coruptie al sefului CJ Mehendinti. Inainte sa fie semnat contractul de 4. 000 de euro, un medic l-a avertizat pe Duicu ca aparatura care urma sa fie cumparata de la firmele favorizate nu este corespunzatoare, fiind niste chinezisme, arata procurorii in referatul consultat de HotNews. ro. Aceasta nu este singura infractiune de care Duicu este acuzat. Potrivit procurorilor, baronul de Mehedinti si-a implicat televiziunile pe care le controla intr-o incercare de a se razbuna pe doi asistenti de la Spitalul Judetean de Urgenta Mehedinti, pentru faptul ca acestia au postat pe reteaua de socializare facebook mesaje prin care isi exprimau opozitia fata de actiunile inculpatului.

VIDEO Ponta: Nu ma dezic nici de Adrian Duicu, nici de Prioteasa. Au probleme doar pentru ca sunt din judete unde PSD sta foarte bine

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca nu se dezice de presedintele CJ Mehedinti, Adrian Duicu, si nici de seful CJ Dolj, Ion Prioteasa, afirmand ca acestia au probleme pentru ca PSD este bine cotat in judetele respective.

Victor Ponta: Eu nu ma dezic nici de Adrian Duicu, nici de Prioteasa

Premierul Romaniei a declarat ca PSD este bine cotat in judetul Dolj si Mehedinti. Victor Ponta a precizat ca nu se dezice de Adrian Duicu si Ion Prioteasa.

Baronul din Mehedinti, Adrian Duicu, facea trafic de influenta la Guvern pentru seful politiei judetene

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, s-ar fi folosit de relatiile sale pentru a influenta autoritatile publice centrale, incepand cu membri ai Guvernului Romaniei si demnitari de la varful Ministerului Afacerilor Interne. Principalul scop ar fi fost acela de a-l promova pe seful IPJ Mehedinti, Stefan Ponea, care la randul lui urma sa-l ajute in dosarul in care baronul este acuzat de incompatibilitate.

Cine este seful Cancelariei Prim-ministrului, Vlad Stoica, seful cel mare indicat de presedintele CJ Mehedinti, Adrian Duicu

Vlad Stoica, indicat de presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, drept seful cel mare, ocupa functia de sef al Cancelariei Primului-Ministru, cu rang de ministru, din februarie 2013, cand a fost numit prin decizie a premierului Victor Ponta. De asemenea, in 25 februarie 2013, premierul l-a numit pe Stoica si in functia de membru al Comitetului Interministerial de Finantari, Garantii si Asigurari efectuate de Eximbank.

Motivarea deciziei de arestare a lui Adrian Duicu: Inculpatii s-au folosit de demnitatile si functiile detinute pentru satisfacerea unor interese personale

Curtea de Apel Bucuresti a dat publicitatii motivarea deciziei e arestare preventiva a presedintelui CJ Mehedinti, Adrian Duicu, sefului IPJ Mehedinti, Stefan Ponea si omului de afaceri Constantin Popescu,.

Victor Ponta neaga faptul ca Adrian Duicu a facut trafic de influenta din biroul sau: Eu nu stiu asa ceva. O sa vedeti stenogramele

Primul ministru, Victor Ponta, a comentat marti informatiile aparute in referatul DNA din dosarul de coruptie al presedintelui CJ Mehedinti, Adrian Duicu, negand faptul ca acesta ar fi facut trafic de.

Ponta: Eu nu ma dezic de Adrian Duicu, nici de Preoteasa

Eu nu ma dezic de adrian Duicu, nici de Preoteasa. ce sa fac, sa-i spun si lui Duicu sa treaca la PMP?, a declarat premierul Victor Ponta, luni dimineata, intrebat despre . Despre protestele fata de exploatarea gazelor de sist, .

Victor Ponta: Nu ma dezic de Adrian Duicu, nici de ceilalti, pana la o decizie definitiva a instantelor

Premierul Victor Ponta sustine ca nu se dezice nici de Adrian Duicu, nici de ceilalti membri cu probleme ai Partidului Social Democrat. Acesta a anuntat ca multi dintre cei cu probleme penale din partid aduc voturi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )