Libnet.ro
UNICEF

23:15

Arabia Saudita a dejucat mai multe atacuri ale teroristilor de la Stat Istamic. 400 de persoane au fost arestate

Antena3 Antena3,
Arabia Saudita a dejucat mai multe atacuri ale teroristilor de la Stat Istamic. 400 de persoane au fost arestate

Oficiali din Arabia Saudita sustin ca au dejucat planuri teroriste ale retelei teroriste Stat Islamic in regat si ca au arestat, in acest proces, peste 400 de persoane. Ministrul de Interne saudit a. continuă pe Antena3

Arabia Saudita a dejucat un complot terorist, arestand 431 de membri ai gruparii Statul Islamic

Serviciile de securitate din Arabia Saudita au arestat, sambata, 431 de presupusi membri ai gruparii teroriste Statul Islamic SI) suspectati ca pregateau atacuri la moschei siite.

Membrii ai Statului Islamic, arestati in Arabia Saudita

Serviciile de securitate din Arabia Saudita au arestat, sambata, 431 de presupusi membri ai retelei teroriste Stat Islamic suspectati ca pregateau atacuri la moschei siite, informeaza BBC News online.

Elixirul de soc care trateaza mai multe afectiuni. Cum se prepara

Socul este o planta care este folosita in prepararea unui elixir ce poate trata multe afectiuni ale organismului. Este vorba despre infuzia din flori de soc ce poate fi folosita pentru tratarea sinuzitei si a bronsitei,.

Francois Hollande: Mai multe atentate teroriste au fost dejucate pe teritoriul Frantei

Presedintele francez, Francois Holland,e a declarat miercuri ca au fost dejucate mai multe acte teroriste in aceasta saptamana in Franta, afirmatia fiind facuta in marja unei deplasari la Marsilia cu presedintele mexican Enrique Pena Nieto, relateaza AFP si Le Figaro.

Perchezitii la Directia de Sanatate Publica Bucuresti si la mai multe persoane suspectate de delapidare

Mai multe perchezitii au loc, miercuri, la Directia de Sanatate Publica DSP) Bucuresti si la locuintele mai multor persoane suspectate de delapidare, dupa ce ar fi facut achizitii fictive de la societati de tip fantoma. Prejudiciul creat in acest caz se ridica la 300. 000 de euro.

in Republica Moldova au aparut mai multe republici online

In reteaua de socializare rusa vk. com au aparut pagini ale unor organizatii care seamana enorm cu organizatiile teroriste din estul Ucrainei - Republica Populara Donetk si Republica Populara Lugansk. Organizatiile aparute se numesc Republica Populara Balti, Republica Populara Moldova si Republica Populara Gagauzia.

VIDEO Incendiu de proportii in sudul Greciei: Mai multi turisti au ramas blocati pe o plaja

Un incendiu de padure de proportii a izbucnit, vineri, in sudul Greciei, trei sate din zona afectata fiind evacuate. De asemenea, mai multe nave ale Pazei de coasta au fost trimise pentru a salva 100 de turisti, blocati pe o plaja, informeaza Mediafax citand CNN.

6 trucuri sa mananci mai multe legume

Stim cu totii cat de important este ca legumele sa reprezinte un procent destul de mare din alimentatia noastra. Cu toate acestea, nu multi dintre noi consuma 4 pana la 6 portii de legume pe zi. Iata mai.

Republica Moldova ar putea exporta mai multe marfuri in Belarus

Presedintele Nicolae Timofti doreste ca relatiile dintre Republica Moldova si Belarus sa se apropie si mai mult. in vizita sa oficiala la Minsk, Timofti a declarat ca doreste ca tarile sa dezvolte dialogul bilateral si cooperarea in sfera comercial-economica, intre cercurile de afaceri, stiintifice si culturale.

Nicolae Banicioiu: Nu sunt mai multe tabere in PSD, pot fi opinii separate. Din ce am vazut eu azi, partidul e mai unit ca niciodata (VIDEO)

Nicolae Banicioiu a declarat, la finalul Biroului Permanent National al PSD, despre ministrul Muncii ca din punctul meu de vedere am lucrat bine cu doamna Plumb. in ceea ce priveste existenta mai multor tabere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2079 seconds )