Libnet.ro
UNICEF

15:30

Meniul de la Globurile de Aur 2020 va fi 100% vegan, pentru prima oara in cele 77 de editii. Cu ce se vor delecta insa superstarurile filmului american

B1 B1,
Meniul de la Globurile de Aur 2020 va fi 100% vegan, pentru prima oara in cele 77 de editii. Cu ce se vor delecta insa superstarurile filmului american

Meniul de la Globurile de Aur 2020 va fi 100% vegan, intr-o premiera in cele 77 de editii ale prestigioasei gale, care premiaza reusitele din cinematografie si serialele de peste Ocean va fi in intregime vegan,. continuă pe B1

Ce vedete de la Hollywood vor prezenta Globurile de Aur 2020 FOTO

Charlize Theron, Octavia Spencer si Daniel Craig sunt primele vedete anuntate ca vor prezenta la gala Globurilor de Aur, editia a 77-a, care va avea loc pe 5 ianuarie, la Los Angeles, potrivit AP.

Meniu 100% vegan la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur

Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Scarlett Johanson, Charlize Theron, Adam Driver si toti ceilalti nominalizati la Globurile de Aur nu vor avea pe farfurii nici peste, nici carne de vita, nici branzeturi si niciun alt produs de origine animala la ceremonia de duminica noapte. Pentru prima data dupa 77 de editii, meniul de la gala care premiaza reusitele din cinematografie si serialele de peste Ocean va fi in intregime vegan, potrivit The Hollywood Reporter.

Rapoartele CIA, ultimele clipe ale lui Nicolae Ceausescu si cand a fost mentionat pentru prima data Ion Iliescu

La mai bine de 30 de ani de la momentul Revolutiei decembriste, in presa internationala si nu numai, au aparut documente desecretizate ale CIA, in care se vorbeste, pe larg, despre ceea ce se intampla in Romania lui Nicolae Ceausescu din acel moment. Rapoartele CIA, ultimele clipe ale lui Nicolae Ceausescu si cand a fost .

Gala Globurilor de Aur 2020: Charlize Theron si Daniel Craig, printre prezentatori

Actorii Charlize Theron, Octavia Spencer si Daniel Craig se numara printre primii prezentatori anuntati ai celei de-a 77-a gale a Globurilor de Aur, care va avea loc duminica noapte, la Los Angeles, scrie Mediafax, citand Associated Press.

HOROSCOP indian pentru prima saptamana din ANUL NOU. La ce esti favorizat de zeitati?

Iata horoscopul indian al acestei saptamani ce se incheie pe 5 ianuarie 2020 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe glob.

HOROSCOP RUNE pentru prima zi din ANUL NOU. Taurii au NOROC pe 1 ianuarie 2020

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Pentru prima zi din ANUL NOU! 12 retete de ciorbe si supe populare la romani. Ciorba de perisoare, ciorba de vacuta, ciorba a la grec, supa crema de ciuperci, supa de rosii si altele

Retete de ciorbe si supe. Ciorbele si supele se afla printre preparatele preferate ale romanilor. Sunt savuroase si sanatoase si fac deliciul unei mese la care se asaza intreaga familie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )