Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mergea si Tecau au pierdut semifinala probei de dublu de la Toronto

Hotnews Hotnews,
 Mergea si Tecau au pierdut semifinala probei de dublu de la Toronto

Perechea Florin Mergea/Horia Tecau, cap de serie numarul 5, a fost eliminata, sambata, in semifinalele probei de dublu lal turneul Rogers Cup de la Toronto, dotat cu premii in valoare totala de 4. 730 de dolari, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in semifinalele probei de dublu de la Toronto

Tenismenii romani Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in semifinalele probei de dublu a turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Toronto, dotat cu premii totale de 4. 740 dolari, vineri, dupa ce i-au invins cu 6-3, 6-3 pe americanii Bob si Mike Bryan, anunta Agerpres. Mergea si Tecau, care vor reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, s-au impus in 56 de minute in fata detinatorilor titlului si principalii favoriti de anul acesta.

Toronto: Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in sferturile probei de dublu

Florin Mergea si Horia Tecau, favoritii numarul 5, au invins perechea americano-germana John Isner/Alexander Zverev, scor 7-6 1), 6-0, si s-au calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Toronto.

Tenis: Mergea si Tecau, in sferturile probei de dublu la Toronto

Tenismenii romani Florin Mergea si Horia Tecau, care vor reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, s-au calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Toronto, dotat cu premii totale de 4. 740 dolari, informeaza Agerpres.

Florin Mergea si Horia Tecau au pierdut in semifinalele turneului de dublu de la Toronto

Perechea romaneasca Florin Mergea/Horia Tecau a fost invinsa sambata de dublul Ivan Dodig/Marcelo Melo in semifinale turneului de tenis Masters de la Toronto. Dublul croato-brazilian s-a.

Florin Mergea si Horia Tecau, in semifinalele de dublu de la Toronto

Tenismenii romani Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Toronto, dotat cu premii totale de 4. 740 dolari, vineri, dupa ce au dispus cu 6-3, 6-3 de americanii Bob si Mike Bryan, transmite Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )