Libnet.ro
UNICEF

00:07

Merkel, la un miting al musulmanilor impotriva TERORISMULUI

România Liberă România Liberă,
Merkel, la un miting al musulmanilor impotriva TERORISMULUI

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si presedintele Joachim Gauck vor participa, marti, la manifestatia organizata, la Berlin, de asociatii musulmane, pentru condamnarea atacului care a vizat revista Charlie Hebdo, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Angela Merkel va participa, marti, la un miting al musulmanilor contra terorismului

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si presedintele tarii, Joachim Gauck, vor participa la manifestatia organizata marti, la Berlin, de asociatii musulmane, pentru condamnarea atacului care a vizat revista.

Benjamin Netanyahu s-a invitat singur la marsul impotriva terorismului islamist de la Paris, spre iritarea Frantei / Barack Obama este intens criticat pentru absenta

Premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a invitat singur la manifestatii impotriva terorismului islamist organizate duminica, la Paris, in conditiile in care presedintia franceza i-a cerut sa nu vina, scriu ziarele israeliene, citate de AFP. Peste ocean, presedintele Barack Obama este intens criticat pentru absenta, in conditiile in care pe agenda sa nu figura nicio activitate oficiala in acea zi.

Marsuri impotriva terorismului, si in Germania, Belgia, Argentina, Olanda, Beirut si Israel

Ideea de lupta impotriva terorismului a scos in strada 3,7 milioane de oameni si in alte orase ale Frantei, dar si in lume. Concomitent cu parizienii, francezii din Bordeaux, Lyon sau Nantes au participat si.

Un summit international impotriva terorismului va avea loc pe 18 februarie la Washington

Un summit international consacrat luptei impotriva terorismului si a extremismului violent va avea loc pe 18 februarie la Washington, a anuntat duminica secretarul de stat american pentru Justitie, Eric Holder, potrivit Le Figaro. Oficialul american a participat duminica la Marsul solidaritatii de la Paris, la finalul unei saptamani marcate de atacuri teroriste care au ucis 17 de oameni in capitala Frantei.

Ministrii europeni de Interne au convenit sa consolideze lupta impotriva terorismului

Ministrii de Interne din 11 state europene si secretarul american al Justitiei Eric Holder au convenit duminica, in cadrul unei reuniuni la Paris, sa consolideze lupta impotriva terorismului, in primul rand prin.

Imagini istorice. Liderii lumii, la marsul impotriva terorismului de la Paris. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit de Francois Hollande la Palatul Elysee

UPDATE - Liderii lumii au pornit in mars, la ora 16. 25, ora Romaniei. Peste 40 de sefi de stat participa la marsul impotriva terorismului, alaturi de presedintele, premierul si ceilalti membri ai.

Manuel Valls: Franta este in razboi impotriva terorismului, nu a unei religii

Premierul francez Manuel Valls a declarat, vineri, ca Franta se afla in razboi impotriva terorismului, nu a unei religii, relateaza AFP. Potrivit primului ministru francez, pentru aceasta lupta sunt necesare noi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )