Libnet.ro
UNICEF

11:16

Merkel si Putin au discutat despre criza din Ucraina si greselile trecutului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Merkel si Putin au discutat despre criza din Ucraina si greselile trecutului

ACTUALIZARE 17:25 Cancelarul german Angela Merkel a discutat cu presedintele Vladimir Putin, la Moscova, despre criza din Ucraina si despre greselile trecutului care nu trebuie repetate, referindu-se la pierderile de vieti omenesti din timpul Celui de-a Al Doilea Razboi Mondial, transmite DPA. continuă pe Ziarul Bursa

Criza din Ucraina a majorat afacerile IAR Ghimbav de trei ori

Compania IAR Ghimbav a incheiat anul 2014 cu afaceri de 101,68 milioane de lei 23,1 milioane de euro), cu peste 50% fata de valoarea de 60,7 milioane de lei pe care si-o bugetase la inceputul anului trecut. Fata de 2013, cifra de afaceri a urcat de aproape trei ori, de la 35,39 milioane de lei, in timp ce profitul net al societatii a crescut de circa 3,5 ori, de la 1,66 milioane de lei la 5,71 milioane de lei.

Aurescu va discuta la Budapesta despre minoritatile nationale, Ucraina, NATO

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, face, azi, o vizita de lucru la Budapesta, la invitatia omologului sau ungar, Peter Szijjarto, unde va discuta inclusiv despre problemele minoritatilor nationale, situatia din Ucraina si cooperarea in cadrul NATO, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Record: Preturile de consum din Ucraina au crescut cu 60% in luna aprilie

Preturile de consum din Ucraina au crescut cu 60,9% in luna aprilie fata de aceeasi perioada a anului trecut, avansul fiind alimentat de preturile energiei. Este cea mai mare creste din ultimii peste 10 ani,.

Angela Merkel s-a intalnit cu Vladimir Putin la Moscova: Am discutat despre integritatea teritoriala a Ucrainei

Cancelarul german l-a vizitat astazi la Moscova pe liderul rus Vladimir Putin, desi ieri a refuzat sa ia parte la ceremoniile care marcau 70 de ani de la terminarea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Angela Merkel a depus o coroana de flori la Mormantul Soldatului Necunoscut si apoi a avut o intrevedere cu Vladimir Putin.

8 lucruri mai putin cunoscute despre prostitutie

Prostitutia a nascut de-a lungul timpului numeroase controverse. Desi in unele tari cea mai veche meserie din lume este legalizata, acest fenomen ascunde detalii absolut socante.

Alpinistul Justin Ionescu, despre cutremurul din Nepal: Experienta cea mai traumatizanta a fost revenirea in tabara de baza si confruntarea cu realitatea dezastrului

Unul dintre alpinistii romani care se aflau intr-o expeditie pe Himalaya in momentul cutremurului din Nepal spune ca nu va uita niciodata imaginea lasata de avalanse. Justin Ionescu se afla in momentul.

Ce crede Adrian Nastase despre scriitorii din spatele gratiilor

Nastase spune ca masura reducerii pedepsei ca urmare a muncii intelectuale trebuie sa fie pastrata in continuare, insa trebui sa existe un control mai strict asupra caracterului stiintific al lucrarilor poate din partea unei structuri universitare neutre, in niciun caz din partea procurorilor de sedinta, cu ocazia judecarii cererilor de eliberare conditionata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )