Libnet.ro
UNICEF

20:30

Meryl Streep si Stevie Wonder vor fi decorati de Barack Obama

România Liberă România Liberă,
Meryl Streep si Stevie Wonder vor fi decorati de Barack Obama

Actrita Meryl Streep si cantaretul Stevie Wonder vor fi decorati cu Medalia pentru Libertate de catre presedintele american Barack Obama, pentru contributia lor la securitatea si interesele Statelor Unite, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Meryl Streep si Stevie Wonder vor fi decorati de Barack Obama cu Medalia pentru Libertate

Actrita Meryl Streep si cantaretul Stevie Wonder vor fi decorati cu Medalia pentru Libertate de catre presedintele american Barack Obama, pentru contributia lor la securitatea si interesele Statelor Unite. Ceremonia va avea loc la Casa Alba, pe 24 noiembrie.

Meryl Streep si Stevie Wonder vor fi decorati cu Medalia pentru Libertate de catre Barack Obama

Actrita Meryl Streep si cantaretul Stevie Wonder vor fi decorati cu Medalia pentru Libertate de catre presedintele american Barack Obama, intr-o ceremonie ce va avea loc la Casa Alba pe 24 noiembrie, relateaza.

Barack Obama, despre China: Suntem preocupati in legatura cu respectarea drepturilor omului

Presedintele american Barack Obama a facut apel luni la respectarea drepturilor omului si a libertatii presei in China, adaugand ca prioritara este evitarea violentelor la Hong Kong, informeaza AFP. Obama a.

Concurenta pentru TTIP: Barack Obama a facut apel la ridicarea ultimelor obstacole pentru incheierea acordului transpacific de liber-schimb

Presedintele american, Barack Obama, a facut apel luni la liderii tarilor angajate in Parteneriatul Trans-Pacific TPP) sa ridice ultimele obstacole in calea incheierii acestui acord de liber-schimb, vazut in lumea comertului international drept un concurent al Parteneriatului Transatlantic pentru Comert si Investitii TTIP), negociat in prezent intre SUA si Uniunea Europeana.

Beijing: Barack Obama cere Chinei sa respecte drepturile omului

Presedintele american Barack Obama a facut apel luni la respectarea drepturilor omului si a libertatii presei in China, adaugand ca prioritara este evitarea violentelor la Hong Kong, desi a precizat ca SUA nu se asteapta ca Beijingul sa urmeze modelul american in toate situatiile.

Barack Obama efectueaza un turneu in Asia; presedintele american a ajuns la Beijing

Presedintele american Barack Obama a sosit luni dimineata la Beijing, prima etapa a unui turneu in Asia, fiind programate o serie de intalniri cu omologul sau chinezi Xi Jinping, si urmeaza sa efectueze vizite in Myanmar si Australia, relateaza AFP.

Barack Obama a ajuns in urma cu putin timp la Beijing. isi incepe turneul in Asia

Presedintele american Barack Obama a sosit luni dimineata la Beijing, in cadrul primei etapei a unui turneu in Asia, dominata de o serie de intalniri cu omologul sau chinez Xi Jinping, si urmeaza sa efectueze.

Barack Obama numeste, in premiera, o femeie de culoare in postul de ministru al Justitiei

Pentru prima data in istoria Statelor Unite ale Americii, o femeie de culoare, procurorul Loretta Lynch, urmeaza sa fie nominalizata de catre Barack Obama in functia de ministru al Justitiei, informeaza AFP.

Barack Obama numeste, in premiera, o femeie de culoare in functia de procuror general

Pentru prima data in istoria Statelor Unite ale Americii, o femeie de culoare, Loretta Lynch, urmeaza sa fie nominalizata de catre Barack Obama in functia de procuror general al SUA, informeaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )