Libnet.ro
UNICEF

17:01

Mesaj de amenintare la adresa Marii Britanii din partea gruparii jihadiste Statului Islamic

România Liberă România Liberă,
Mesaj de amenintare la adresa Marii Britanii din partea gruparii jihadiste Statului Islamic

Gruparea jihadista Statul Islamic a amenintat Marea Britanie, intr-un nou videoclip in care prezinta executarea a cinici spioni, scrie AFP, potrivit Hotnews. ro. Imaginile, difuzate duminica pe site-urile jihadiste si anuntate de centrul american pentru supravegherea acestor medii, SITE, incepe cu o marturisire a cinci barbati care spun ca sunt originari din Raqqa, asa-numita capitala a SI din Siria. continuă pe România Liberă

Mesaj de amenintare la adresa Marii Britanii din partea gruparii jihadiste Statul Islamic

Gruparea jihadista Statul Islamic a amenintat Marea Britanie, intr-un nou videoclip in care prezinta executarea a cinici spioni, scrie AFP, potrivit Hotnews. ro. Imaginile, difuzate duminica pe site-urile jihadiste si anuntate de centrul american pentru supravegherea acestor medii, SITE, incepe cu o marturisire a cinci barbati care spun ca sunt originari din Raqqa, asa-numita capitala a SI din Siria.

Sute de case evacuate din calea inundatiilor din nordul Marii Britanii

Ploile torentiale si vijeliile cauzate de furtuna Frank care au lovit nordul Marii Britanii marti seara au dus la evacuarea a sute de case, iar mii de oameni au ramas fara electricitate, transmite presa internationala.

Furtuna Frank continua sa faca ravagii in nordul Marii Britanii: sute de case au fost evacuate din calea inundatiilor - FOTO

Ploile torentiale si vijeliile cauzate de furtuna Frank care au lovit nordul Marii Britanii marti seara au dus la evacuarea a sute de case, iar mii de oameni au ramas fara electricitate. Zonele cele mai afectate pana in prezent sunt Irlanda de Nord, Scotia si nordul Angliei, potrivit presei locale, citate de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3212 seconds )