Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaje de Revelion 2018 pentru indragostiti

Antena3 Antena3,
Mesaje de Revelion 2018 pentru indragostiti

Mesaje de Revelion 2018. in seara dintre ani te invit sub o crenguta de vasc sa ne punem aceeasi dorinta si sa o facem sa se implineasca in anul ce va urma. Accepti. continuă pe Antena3

REVELION 2018. Superstitii pentru noaptea de Revelion. Ce trebuie sa faci, ca sa nu ai ghinion tot anul viitor

O superstitie la care romanii tin foarte mult este aceea ca in noaptea dintre ani nu trebuie sa aiba buzunarele goale. Nu de alta, dar daca de Revelion nu vor avea bani in buzunar,.

REVELION 2018. Ce petreceri sunt in Capitala in noaptea dintre ani. Ce artisti vor concerta si unde

Palatul Parlamentului gazduieste petrecerea de Revelion cu tema Glamour Party si incepe la ora 19:30. in jurul orei 23:45, pe esplanada Palatului Parlamentului, poate fi.

REVELION 2018. Cum desfaci corect o sticla de sampanie. Toata lumea face o mare greseala

E posibil ca si tu sa fi facut aceasta greseala, cand ai desfacut o sticla de sampanie. Iata cum este corect. intai, se da jos folia de pe dop. Nu scoateti si filetul de sac.

REVELION 2018. Ce nu trebuie sa lipseasca de la masa de Anul Nou, ca sa ne mearga bine

Se spune ca daca mancam peste la trecerea dintre ani alunecam mai usor printre necazuri. Pestele trebuie asezat intreg pe farfurii, in caz contrar, spun superstitios.

Hit Revelion 2018: Carlas Dreams, Loredana, Andra, Delia, Holograf si multi altii, la cea mai mare petrecere de din Capitala

Bucurestenii care nu vor pleca din Capitala noaptea dintre ani pot alege sa-si petreaca Revelionul la cea mai mare petrecere a anului. Este vorba despre Hit Revelion 2018 care ii aduce duminica, 31 decembrie,.

REVELION 2018. Programul celor mai importante hypermarketuri si supermarketuri

Majoritatea marilor retaileri vor inchide magazinele in prima zi a anului 2018, cu mici exceptii. Iata programul hypermarketurilor si supermarketurilor: REVELION 2018.

REVELION 2018. Cum va fi vremea de Revelion. Prognoza ANM, pentru noaptea dintre ani

Noaptea dintre ani va fi una mai calda decat ar fi normal, astfel ca vor fi cu 10 grade in plus fata de valorile obisnuite pentru aceasta perioada. Meteorologii spun ca doar prin estul.

REVELION 2018. Programul evenimentelor din noaptea dintre ani

Mai e putin pana la Revelion, iar cei mai multi dintre romani si-au facut deja planurile. Petrecerile de la Palatul Parlamentului, Centrul Vechi sau concertele din piete si parcuri sunt, si anul acesta, cateva dintre variantele pe care le au la dispozitie bucurestenii pentru a petrece noaptea dintre ani.

REVELION 2018. Imaginile momentului in lume. Artificiile din Noua Zeelanda - VIDEO

Noua Zeelanda a intrat in 2018. Ca de obicei, spectaculosul foc de artificii din Auckland, cel mai mare oras al statului insular a fost asteptat de milioane de oameni din toata lumea. Artificiile au fost.

FOTO VIDEO Revelion 2018: Samoa, Kiribati si Tonga au trecut deja in noul an.Spectacole de artificii impresionante in Auckland si Sydney

Tarile Samoa, parti din Kiribati si Tonga din Oceania sunt primele locuri din lume care au trecut in anul 2018. Noua Zeelanda si Australia au intrat in noul an, la ora 13. 00, respectiv 15. 00 ora Romaniei. Revelionul a fost sarbatorit cu spectacole de artificii impresionante in Auckland si in Sydney.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2109 seconds )