Libnet.ro
UNICEF

21:45

REVELION 2018. Programul evenimentelor din noaptea dintre ani

Adevărul Adevărul,
REVELION 2018. Programul evenimentelor din noaptea dintre ani

Mai e putin pana la Revelion, iar cei mai multi dintre romani si-au facut deja planurile. Petrecerile de la Palatul Parlamentului, Centrul Vechi sau concertele din piete si parcuri sunt, si anul acesta, cateva dintre variantele pe care le au la dispozitie bucurestenii pentru a petrece noaptea dintre ani. continuă pe Adevărul

REVELION 2018. Cum va fi vremea de Revelion. Prognoza ANM, pentru noaptea dintre ani

Noaptea dintre ani va fi una mai calda decat ar fi normal, astfel ca vor fi cu 10 grade in plus fata de valorile obisnuite pentru aceasta perioada. Meteorologii spun ca doar prin estul.

Fenomen spectaculos in noaptea dintre ani: Super Luna va lumina cerul de Revelion

Noaptea dintre ani nu va fi luminata doar de focurile de artificii din toata lumea. Prima noapte a lui 2018 va aduce o surpriza placuta pasionatilor de astronomie - o Super Luna spectaculoasa, cum se poate vedea.

REVELION 2018. Programul celor mai importante hypermarketuri si supermarketuri

Majoritatea marilor retaileri vor inchide magazinele in prima zi a anului 2018, cu mici exceptii. Iata programul hypermarketurilor si supermarketurilor: REVELION 2018.

Hit Revelion 2018: Carlas Dreams, Loredana, Andra, Delia, Holograf si multi altii, la cea mai mare petrecere de din Capitala

Bucurestenii care nu vor pleca din Capitala noaptea dintre ani pot alege sa-si petreaca Revelionul la cea mai mare petrecere a anului. Este vorba despre Hit Revelion 2018 care ii aduce duminica, 31 decembrie,.

Ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Revelion. Traditiile culinare care aduc noroc si bunastare in noul an

Pregatirile pentru Revelion sunt in toi, iar printre numeroasele superstitii legate de noaptea dintre ani, cele legate de pregatirea mesei festive ocupa un loc important in cultura romanilor.

Trucuri de ingrijire pentru a fi frumoasa de Revelion

Acest scurt program de infrumusetare te va face sa radiezi de frumusete in noaptea dintre ani si sa fii in centrul atentiei!.

VIDEO Politicenii Romaniei fac chef maraton de Revelion: Iordache, Pop si Nicolae dau tonul petrecerii la RTV

Romania TV va difuza in noaptea dintre ani un chef maraton in care oamenii de la carma Romaniei, printre care Florin Iordache, Liviu Pop si Serban Nicolae, se prind in hore si canta muzica populara alaturi de vedetele postului si de interpreti ca Irina Loghin, Fuego si Marcel Avram.

Primaria Chisinau va organiza un concert de Revelion in Piata Marii Adunari Nationale

Primaria municipiului Chisinau anunta ca va organiza un concert, in noaptea dintre ani, in Piata Marii Adunari Nationale. Concertul va incepe in seara de 31 decembrie, la ora 22. 00, si va dura pana la ora 2.

Revelion 2018. Petreceri de cinci stele in Bucuresti. Unde mai sunt locuri disponbile

Revelionul 2018 bate la usa, iar organizatorii petrecerilor fac ultimele pregatiri. Daca nu te-ai hotarat inca unde sa petreci noaptea de Anul Nou, nu e timpul pierdut. In Bucuresti se organizeaza o multime de petreceri, iar locuri inca mai sunt.

Revelion 2018 cu Vita de Vie, Mihail, Spitalul de Urgenta si Tranda. Scena va fiPiata Ovidiu

Piata Ovidiu din Constanta va fi scena Revelionului 2018, unde vor canta trupe ca Vita de Vie si Spitalul de Urgenta si solisti ca Mihail si Tranda.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )