Libnet.ro
UNICEF

22:30

REVELION 2018. Programul celor mai importante hypermarketuri si supermarketuri

Antena3 Antena3,
REVELION 2018. Programul celor mai importante hypermarketuri si supermarketuri

Majoritatea marilor retaileri vor inchide magazinele in prima zi a anului 2018, cu mici exceptii. Iata programul hypermarketurilor si supermarketurilor: REVELION 2018. continuă pe Antena3

PROGRAM SUPERMARKETURI REVELION. Programul celor mai importante supermarketuri si hypermarketuri

Majoritatea marilor retaileri vor inchide magazinele in prima zi a anului 2018, cu mici exceptii. Iata programul hypermarketurilor si supermarketurilor: PROGRAM SUPERMARKETURI ANUL NOU.

PROGRAM SUPERMARKETURI ANUL NOU. Programul celor mai importante supermarketuri si hypermarketuri

Majoritatea marilor retaileri vor inchide magazinele in prima zi a anului 2018, cu mici exceptii. Iata programul hypermarketurilor si supermarketurilor: PROGRAM SUPERMARKETURI ANUL NOU.

REVELION 2018. Programul evenimentelor din noaptea dintre ani

Mai e putin pana la Revelion, iar cei mai multi dintre romani si-au facut deja planurile. Petrecerile de la Palatul Parlamentului, Centrul Vechi sau concertele din piete si parcuri sunt, si anul acesta, cateva dintre variantele pe care le au la dispozitie bucurestenii pentru a petrece noaptea dintre ani.

Hit Revelion 2018: Carlas Dreams, Loredana, Andra, Delia, Holograf si multi altii, la cea mai mare petrecere de din Capitala

Bucurestenii care nu vor pleca din Capitala noaptea dintre ani pot alege sa-si petreaca Revelionul la cea mai mare petrecere a anului. Este vorba despre Hit Revelion 2018 care ii aduce duminica, 31 decembrie,.

Cele mai importante inventii ale romanilor. Una a fost folosita de milioane de oameni din toata lumea

De-a lungul timpului, romanii au avut o contributie importanta in domeniul inventicii. Iata cinci dintre cele mai importante inventii realizate de catre romani. Stiloul. La data de 25 mai.

Topul celor mai piratate seriale din 2017:Game of Thrones e incoronat pentru al saselea an la rand

Pentru al saselea an la rand, Game of Thrones/Urzeala Tronurilor este cel mai piratat serial din lume. Chiar si asa, cel de-al saptelea sezon al productiei HBO s-a bucurat de cele mai bune cifre de audienta de la debut. in clasamentul celor mai piratate show-uri din 2017 sunt si trei titluri noi.

Antonia, la loc de cinste intr-un prestigios top international al celor mai frumoase 100 de femei din lume VIDEO

Cantareata Antonia, in varsta de 28 de ani, este la loc de cinste in topul anual al celor mai frumoase 100 de femei din lume, clasament intocmit de o celebra publicatie internationala.

REVELION 2018. Cum va fi vremea de Revelion. Prognoza ANM, pentru noaptea dintre ani

Noaptea dintre ani va fi una mai calda decat ar fi normal, astfel ca vor fi cu 10 grade in plus fata de valorile obisnuite pentru aceasta perioada. Meteorologii spun ca doar prin estul.

Revelion 2018. Petreceri de cinci stele in Bucuresti. Unde mai sunt locuri disponbile

Revelionul 2018 bate la usa, iar organizatorii petrecerilor fac ultimele pregatiri. Daca nu te-ai hotarat inca unde sa petreci noaptea de Anul Nou, nu e timpul pierdut. In Bucuresti se organizeaza o multime de petreceri, iar locuri inca mai sunt.

Revelion 2018 cu Vita de Vie, Mihail, Spitalul de Urgenta si Tranda. Scena va fiPiata Ovidiu

Piata Ovidiu din Constanta va fi scena Revelionului 2018, unde vor canta trupe ca Vita de Vie si Spitalul de Urgenta si solisti ca Mihail si Tranda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )