Libnet.ro
UNICEF

11:15

Mesajele de pe WhatsApp au deconspirat planurile teroriste

Hotnews Hotnews,
 Mesajele de pe WhatsApp au deconspirat planurile teroriste

Un grup de 16 barbati a fost arestat pentru complotarea unui atac terorist asupra Belgiei. Autoritatile belgiene sustin ca au colaborat cu cele americane pentru a monitoriza mesajele de pe WhatsApp ale suspectilor. Acestia faceau parte din grupul jihadist Cecen, care opereaza in Belgia, noteaza ArsTehnica. continuă pe Hotnews

Mesajele de pe WhatsApp au deconspirarat planurile teroriste

Nu este prima oara cand aplicatia WhatsApp se dovedeste utila in deconspirarea unor planuri nu tocmai bine intentionate. De asemenea, cei de la FBI folosesc intotdeauna aplicatiile de chat ca surse de informatie. De data aceasta, un grup de 16 barbati a fost arestat pentru complotarea unui atac terorist asupra Belgiei. Autoritatile belgiene sustin ca [] Mesajele de pe WhatsApp au deconspirarat planurile teroriste Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tehnologia de criptare folosita de Apple sau WhatsApp ajuta organizatiile teroriste ca ISIS

Un director al FBI a avetizat o comisie a Congresului SUA ca tehnologia de criptare permite accesul organizatiilor teroriste ca ISIS intr-o zona libera in care pot recruta, complota si pune la punct planurile unor operatiuni radicale. Pe de alta parte, Apple si Facebook isi apara tehnologia de criptare care confera siguranta datelor clientilor lor, potrivit Business Insider.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )