Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mesajul lui Donald Trump de Anul Nou:

România Liberă România Liberă,
Mesajul lui Donald Trump de Anul Nou:

Republicanul Donald Trump a transmis sambata dupa-amiaza un mesaj pentru 2017, pe Twitter, in care le ureaza un an nou mai bun inclusiv dusmanilor sai si a celor care i s-au opus. continuă pe România Liberă

2016 a fost dificil, dar aceste greutati ne-au permis sa fim alaturi unii de altii. Mesajul lui VLADIMIR PUTIN de Anul Nou

Vladimir Putin a anuntat in mesajul transmis de Anul Nou ca 2016 a fost un an greu, dar care i-a facut pe ruti sa fie uniti. Acesta l-a considerat un an dificil, dar promitator, iar pentru viitor.

Mesajul lui Ciolos de Anul Nou: Prosperitatea ne implineste atunci cand este construita cu onestitate si cu munca cinstita

Premierul Dacian Ciolos a afirmat sambata, in mesajul de Anul Nou postat pe Facebook, ca le doreste romanilor de pretutindeni mai multa incredere si forta de a recunoaste ca prosperitatea ne implineste atunci cand este construita cu onestitate si cu munca cinstita.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou: Dragi romani, nu va pierdeti increderea in Romania. VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis le transmite romanilor, in mesajul de Anul Nou, sa nu isi piarda increderea in Romania.

Mesajul presedintelui Iohannis de Anul Nou: Dragi romani, nu va pierdeti increderea in Romania! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat sambata dimineata pe pagina sa de Facebook un mesaj video cu ocazia noului an, in care transmite cetatenilor romani sa nu isi piarda increderea .

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Nu va pierdeti increderea in Romania! Progresele facute pana acum nu trebuie incetinite VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis ii roaga pe romani sa nu-si piarda increderea in tara lor, precizand ca mai sunt multe lucruri de facut si acestea necesita un efort colectiv.

Urarile lui Donald Trump: ce le transmite presedintele ales al SUA numerosilor sai inamici inainte de Anul Nou

Donald Trump a transmis sambata dupa-amiaza urari de Anul Nou in care a vorbit despre numerosii sai inamici, inainte de petrecerea dintre ani din Palm Beach. Miliardarul republican va gazdui o petrecere pentru 800 de invitati in clubul Mar-a-Largo, la care va participa inclusiv Sylvester Stallone, dar si Melania si Barron Trump, transmite DPA.

Un An Nou bun tuturor, chiar si numerosilor mei inamici. Donald Trump nu-si uita RIVALII de Anul Nou

Cu ocazia Anului Nou liderii mondiali au transmis diverse mesaje intregului glob. Dupa Vladimir Putin si Donald Trump, noul presedinte ales al Statelor Unite a tinut sa aiba un mesaj public. Acesta a.

O statuie a unui cocos cu frizura lui Donald Trump marcheaza anul cocosului in China

O sculptura masiva a ceea ce pare a fi un cocos cu frizura presedintelui-ales al Statelor Unite Donald Trump a fost amplasata in orasul chinez Taiuan, relateaza The New York Times.

Dacian Ciolos, mesaj de Anul Nou: Prosperitatea ne implineste atunci cand este construita cu onestitate si munca cinstita

Premierul Dacian Ciolos a afirmat sambata, in mesajul de Anul Nou postat pe Facebook, ca le doreste romanilor de pretutindeni mai multa incredere in propriile forte.

Donald TRUMP, reactie la EXPULZAREA diplomatilor rusi

Donald Trump anunta ca se va intalni cu liderii comunitatii de informatii americane, dupa ce administratia Obama a decis joi, expluzarea a 35 de dimplomati rusi si inchiderea a doua.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )