Libnet.ro
UNICEF

17:15

Urarile lui Donald Trump: ce le transmite presedintele ales al SUA numerosilor sai inamici inainte de Anul Nou

Adevărul Adevărul,
Urarile lui Donald Trump: ce le transmite presedintele ales al SUA numerosilor sai inamici inainte de Anul Nou

Donald Trump a transmis sambata dupa-amiaza urari de Anul Nou in care a vorbit despre numerosii sai inamici, inainte de petrecerea dintre ani din Palm Beach. Miliardarul republican va gazdui o petrecere pentru 800 de invitati in clubul Mar-a-Largo, la care va participa inclusiv Sylvester Stallone, dar si Melania si Barron Trump, transmite DPA. continuă pe Adevărul

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, isi pregateste discursul de investitura

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, si-a petrecut Craciunul cu familia in Florida, dar a inceput sa-si pregateasca si discursul de investitura pe care urmeaza sa-l sustina la Casa Alba pe data 20 ianuarie, inspirandu-se, potrivit AFP, din cel al fostului presedinte republican Ronald Reagan 1981-1989).

NOI DIVERGENTE intre Donald Trump si Barack Obama! Presedintele ales al SUA arunca noi ACUZATII

Donald Trump l-a acuzat miercuri pe Barack Obama ca face 'declaratii incendiare' si pune 'obstacole' in calea tranzitiei catre noua administratie,informeaza Stiri pe Surse. Trump a.

Un An Nou bun tuturor, chiar si numerosilor mei inamici. Donald Trump nu-si uita RIVALII de Anul Nou

Cu ocazia Anului Nou liderii mondiali au transmis diverse mesaje intregului glob. Dupa Vladimir Putin si Donald Trump, noul presedinte ales al Statelor Unite a tinut sa aiba un mesaj public. Acesta a.

Sanctiunile la adresa Moscovei sunt menite sa-l puna in dificultate pe Donald Trump, afirma Kellyanne Conway

Kellyanne Conway, o consiliera apropiata a presedintelui ales al SUA, Donald Trump, a criticat vineri sanctiunile impuse Rusiei de administratia Obama, ea considerand ca obiectivul presedintelui aflat la sfarsit de mandat este sa-l obstructioneze pe succesorul sau la Casa Alba, transmite AFP.

Donald Trump reia criticile la adresa ONU: Nu rezolva problemele, este o pierdere de timp si de bani

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a lansat noi critici la adresa ONU, pe care o acuza ca ar fi o organizatie care nu rezolva problemele si reprezinta doar pierdere de timp si de bani.

O statuie a unui cocos cu frizura lui Donald Trump marcheaza anul cocosului in China

O sculptura masiva a ceea ce pare a fi un cocos cu frizura presedintelui-ales al Statelor Unite Donald Trump a fost amplasata in orasul chinez Taiuan, relateaza The New York Times.

Donald TRUMP, reactie la EXPULZAREA diplomatilor rusi

Donald Trump anunta ca se va intalni cu liderii comunitatii de informatii americane, dupa ce administratia Obama a decis joi, expluzarea a 35 de dimplomati rusi si inchiderea a doua.

Mesajul lui Donald Trump de Anul Nou:

Republicanul Donald Trump a transmis sambata dupa-amiaza un mesaj pentru 2017, pe Twitter, in care le ureaza un an nou mai bun inclusiv dusmanilor sai si a celor care i s-au opus.

DECIZIE ULUITOARE: Arnold Schwarzenegger ii va lua locul lui Donald Trump

Fostul guvernator al statului California, actorul Arnold Schwarzenegger ii va lua locul lui Donald Trump in cadrulshow-ului The New Celebrity Apprentice, difuzata pe NBC, din 2.

Rezolutia discordiei intre SUA si Israel. Casa Alba face eforturi de salvare a procesului de pace in Orientul Mijlociu, inainte ca Donald Trump sa-si preia functiile

Secretarul de stat american, John Kerry, a subliniat sustinerea presedintelui Barack Obama pentru solutia doua state si viziunea SUA asupra unui acord israelo-palestinian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )