Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mesajul lui Sorin Grindeanu pe Facebook: dragneademisia

Hotnews Hotnews,
 Mesajul lui Sorin Grindeanu pe Facebook: dragneademisia

Sorin Grindeanu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea intr-un mod inedit vineri, pe Facebook: dragneademisia a scris premierul, pe un fundal negru. Postarea a fost distribuita si de Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Sorin Grindeanu a postat o poza pe Facebook cu mesajul dragneademisia. Fotografia a fost distribuita de Ponta

Premierul Sorin Grindeanu a postat vineri, pe Facebook, o fotografie cu mesajul dragneademisia, reactia acestuia venind dupa ce l-a acuzat pe liderul PSD, Liviu Dragnea, ca este singurul care poarta responsabilitatea acestui dezastru politic si ar trebui sa demisioneze.

Mesajul surprinzator aparut pe pagina de Facebook a lui Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a postat pe Facebook, vineri dimineata, o fotografie cu mesajul dragneademisia, pe fundal.

DRAGNEADEMISIA: Premierul Sorin Grindeanu, campania pe Facebook impotriva presedintelui PSD Liviu Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu a lansat un atac la adresa lui Liviu Dragnea, intr-o postare pe pagina personala de Facebook. dragneademisia a postat premierul prin intermediul unei poze. stire in curs de.

Mesajul premierului pentru Dragnea, in plin scandal politic: Asta este adevaratul Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca adevaratul Sorin Grindeanu este cel de ieri si de astazi, in contextul in care liderul PSD, Liviu.

FOTO: Sorin Grindeanu, atac la adresa sefului PSD, pe Facebook: Dragnea, demisia! Victor Ponta, de partea premierului

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut, vineri, demisia sefului PSD, Liviu Dragnea, prin intermediul unei fotografii postate pe contul sau de Facebook.

Catalin Ivan, europarlamentar PSD: Sorin Grindeanu, conform Statutului PSD, este membru de partid cu acte in regula. Doar organizatia Timis ii poate retrage acest drept

Sorin Grindeanu, conform Statutului Partidului Social Democrat din Romania inregistrat la tribunal si cu valoare de lege , este membru de partid dincolo de orice decizie abuziva a Cex-ului. Dragnea ii poate lua functiile, poate cere sanctionarea lui. orice, mai putin statutul de membru de partid. Doar organizatia de baza ii poate retrage acest drept si, din cate am aflat, Organizatia PSD Timis, nu doar cea locala de care apartine, il sustine pe Sorin Grindeanu in totalitate, scrie vineri europarlamentarul Catalin Ivan, intr-o postare pe Facebook.

FOTO: Sorin Grindeanu, atac direct la adresa sefului PSD: Dragnea, demisia!

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut, vineri, demisia sefului PSD, Liviu Dragnea, prin intermediul unei fotografii postate pe contul sau de Facebook.

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna: Premierul Sorin Grindeanu e o surpriza neasteptata

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca premierul Sorin Grindeanu este o surpriza neasteptata .

Tudor Chirila: Sorin Grindeanu este din acelasi aluat ca Liviu Dragnea. Este un monstru politic in stare de embrion

Artistul Tudor Chirila a lansat, joi, pe pagina sa de Facebook, un atac la adresa premierului Sorin Grindeanu, ca urmare a crizei de pe scena politica din Romania.

Tudor Chirila, atac la Sorin Grindeanu: Este un monstru politic in stare de embrion

Tudor Chirila a postat un mesaj extrem de dur pe Facebook, in contextul crizei politice din Romania. Artistul atrage atentia ca Sorin Grindeanu este fix din acelasi aluat cu Dragnea si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )